Με τη διεξαγωγή της κλήρωσης του κυρίως ταμπλό όπου ξεχωρίζουν τα ονόματα των Οικονομίδη, Γιακούποβιτς και Γεμουχίδη, το Alpha Bank Masters Open μπαίνει στην τελική του ευθεία. Στις 23 Μαϊου στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ γνωστοί , άγνωστοι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες τενίστες θα δώσουν το παρών σε ένα από τα σημαντικότερα τενιστικά γεγονότα της χρονιάς.

Μεταξύ των διαγωνιζόμενων ξεχωρίζει η παρουσία του 1ου Έλληνα στις κατατάξεις της ATP, Κωνσταντίνο Οικονομίδη, του Αλέξανδρου Γιακούποβιτς και του Πάρι Γεμουχίδη οι οποίοι αποτελούν και μέλη της εθνικής ομάδας στο Davis Cup και είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Το Νο4 του κυρίως ταμπλό της κατηγορίας Open είναι ο Νίκος Ρόβας ενώ και ο Σόλωνας Πέππας θα δώσει το παρών στο σπουδαίο τουρνουά που διοργανώνει η μεγαλύτερη ακαδημία τένις στην Ελλάδα η Athens Tennis Academy.

Τα έπαθλα του Alpha Bank Masters Open 2008 είναι μέχρι και €5.000 για τους νικητές και €2.000 για τους φιναλίστ συγκεκριμένων κατηγοριών, ενώ το Grand Prize είναι €20.000 το οποίο θα δωθεί σε έναν υπερτυχερό που θα προκύψει από κλήρωση.

Δείτε τις κατηγορίες παρακάτω

Μονά Ανδρών Open
Διπλά Ανδρών Open
Μονά Ανδρών 35+
Μονά Γυναικών Open
Διπλά Γυναικών Open
Μονά Γυναικών 35+
Μονά Αντρών 50+
Προκριματικά Αντρών

Video highlights
Previous articleΠάει στο Παρίσι και ελπίζει
Next articleΔύο θέσεις πάνω η Λένα