Η Μαρία Σαράποβα το 2004 πέτυχε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο. Σε ηλικία μόλις 17 ετών έγινε η δεύτερη μικρότερη σε ηλικία που κατακτά το Wimbledon από το 1968 και μετά και όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Λονδίνου θέλει να ξαναζήσει αυτή τη μαγική εμπειρία και φέτος σηκώνοντας ξανά την κούπα.

"Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε. Θέλω πολύ να ξαναζήσω αυτή τη θρυλική στιγμή. Είχε έρθει τόσο απροσδόκητα και θέλω να ξανακρατήσω το τρόπαιο στα χέρια μου. Ήταν το πρώτο μου Grand Slam και σε ένα τουρνουά το οποίο θαύμαζα από μικρή. Λαυτρεύω την παράδοση και μου αρέσει που ο κόσμος εδώ αγαπάει πραγματικά το τένις" δήλωσε η 21χρονη Ρωσίδα στο BBC London 94.9.

"Μερικές φορές οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψω τι ακριβώς συνέβη τότε γιατί πραγματικά ήρθε τελείως απρόσμενα και δεν ένιωθα τότε ότι ήμουν έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά για να κερδίσω το Wimbledon." ολοκλήρωσε η αγαπημένη Μάσα των Ρώσων η οποία το 2006 κατέκτησε το δεύτερο Grand Slam της καριέρας της στο US Open ενώ στις αρχές τις φετινής χρονιάς τρίτωσε το καλό στην Αυστραλία.

Video highlights
Previous articleΛάμπει και στο γρασίδι
Next articleΤην υποτίμησε και το πλήρωσε