Ένα από τα μυστικά της σούπερ επιτυχημένης πορείας του Ράφαελ Ναδάλ στη Μελβούρνη, ήταν και το Japanese restaurant το οποίο επισκεφτόταν σχεδόν καθημερινά ο Ράφα και η ομάδα του. Διαβάστε τι περιελάμβανε το καθημερινό μενού του Ναδάλ και της παρέας του και πιο δώρο έκανε ο 22χρονος Ισπανός στον σεφ του εστιατορίου.
Λάτρης του καλού και… ωμού φαγητού φαίνεται πως είναι ο Ράφαελ Ναδάλ. Το Νο1 του κόσμου και κάτοχος 6 Grand slam τίτλων, έγινε θαμώνας Γιαπωνέζικου εστιατορίου στη Μελβούρνη, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αυστραλία όπου πανηγύρισε τον τίτλο στο πρώτο major της χρονιάς.
Ο Ισπανός μαζί με την υπόλοιπη αποστολή που περιελάμβανε τον πατέρα του Σεμπάστιαν, τον θείο του Τόνι, τον γυμναστή του Ράφαελ Μάιμο και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Μπεντίτο Πέρεζ Μπαρμπαντίγιο, επισκέφτηκαν τουλάχιστον 10 φορές το συγκεκριμένο εστιατόριο κατά τη διάρκεια των 2 εβδομάδων που διήρκησε το Grand Slam.
Μάλιστα, ο Ράφα σε ένδειξη εκτίμησης για τις λιχουδιές που του πρόσφερε, προσκάλεσε τον σεφ του εστιατορίου για να παρακολουθήσει από το box του τον επικό ημιτελικό της διοργάνωσης κόντρα στον Φερνάντο Γκονζάλες ο οποίος ολοκληρώθηκε μετά από 5 ώρες και 14 λεπτά.
Το τελευταίο γεύμα του Ναδάλ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, μια ημέρα μετά τον θρίαμβό του επί του Φέντερερ και μετά από δύωρη φωτογράφηση σε πλατεία της Μελβούρνης.
Οι προτιμήσεις του Ράφα ήταν tooth fish, ρύζι, noodles και φυσικά sushi. Το γεύμα του πρωταθλητή…