Βρήκαμε το λόγο για τον οποίον υπήρξε η παρεξήγηση ανάμεσα σε Ρότζερ Φέντερερ και Στάνισλας Βαβρίνκα, αμέσως μετά το τέλος του συγκλονιστικού ημιτελικού τους το Σάββατο στο Λονδίνο, με την Μίρκα Βάβρινετς να φαίνεται πως είναι η πέτρα του σκανδάλου, προκαλώντας τον Βαβρίνκα σε πολύ κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης (VIDEO).

Όπως αποκάλυψε λίγο αργότερα ο Τζον ΜακΕνρό, υπήρξε όντως ένα επεισόδιο στα αποδυτήρια της Ο2 Arena, με τους Φέντερερ και Βαβρίνκα να έχουν μια έντονη λογομαχία, λόγω ενός περιστατικού που συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι πληροφορίες που έρχονταν απ’το Λονδίνο ηταν συγκεχυμένες, όμως είχαν ως κύριο παρονομαστή τη Μίρκα Βάβρινετς η οποία, όπως φαίνεται και στο βίντεο, προκάλεσε τον Στάνισλας Βαβρίνκα την ώρα που υποδεχόταν κρίσιμο σερβίς του Φέντερερ στο 5-5 game του καθοριστικού σετ.

Η φασαρία απ’το box του Φέντερερ, ανάγκασε τον Βαβρίνκα να απευθυνθεί στους ανθρώπους του συμπατριώτη του και να τους κάνει σύσταση (μη φωνάζετε πριν το σερβίς).

Τότε, ακούστηκε μια γυναικεία φωνή να λέει “cry baby”, με τους περισσότερους να φωτογραφίζουν τη Μίρκα Βάβρινετς αν και η σύντροφος του Φέντερερ δεν έχει δώσει ποτέ τέτοια δείγματα.

Ο Βαβρίνκα εκνευρίστηκε, όμως με την ψύχραιμη παρέμβαση του πολύπειρου Σέντρικ Μουριέ, το επεισόδιο ξεπεράστηκε αναίμακτα.

Πάντως, λίγες ώρες αργότερα, Φέντερερ και Βαβρίνκα φαίνεται να έχουν ξεχάσει το επεισόδιο και παρουσιάστηκαν αγκαλιασμένοι καθώς προετοιμάζονται για τον πολύ δύσκολο τελικό του Davis Cup με τη Γαλλία στη Λιλ.

Δείτε το βίντεο με τους υπότιτλους…

Video highlights