Οι αλλαγές προπονητών ενόψει της off-season, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Η Καρολίν Βοζνιάκι αποφάσισε να έχει και μια δεύτερη γνώμη, εκτός απ’του πατέρα της και προσέλαβε τον πρώην προπονητή της Μαρία Σαράποβα, τον Τόμας Χόγκστεντ.

Ο Χόγκστεντ, του οποίου οι δρόμοι με τη Μαρία Σαράποβα χώρισαν μετά το Wimbledon είπε ότι ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και ήταν ένας απ’τους λόγους που ήρθε το διαζύγιο με τη Μάσα.
 
Ο Σουηδός και η Δανέζα είχαν συμφωνήσει πριν το U.S Open, αλλά προτίμησαν να μην το ανακοινώσουν.

Από την νεαρή της ηλικία, η Βοζνιάκι είχε την καθοδήγηση του πατέρα της, όμως μετά το κακό 2012 στράφηκε στον Ρικάρντο Σάντσεζ και στον Τόμας Γιόχανσον για να αλλάξει την αγωνιστική της συμπεριφορά. Η 23χρονη Δανή γνωρίζει τον Χόγκστεντ από μικρό παιδί και ο τρόπος που προπονεί τους αθλητές μοιάζει πολύ με αυτόν του πατέρα της.

Αποκλειστικός στόχος της Κάρο, είναι η κατάκτηση τουλάχιστον ενός Grand Slam τίτλου.

“Θέλω να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά από πριν. Ξέρω ότι αν δουλέψω όπως πρέπει, μπορώ να κερδίσω ένα Grand Slam” είπε η Βοζνιάκι σε εφημερίδα της πατρίδας της.

Πρόσφατα, ο πατέρας της Βοζνιάκι, Πιοτρ είχε δηλώσει ότι το WTA Championships (ήταν αναπληρωματική) θα είναι το τελευταίο τουρνουά που θα είναι προπονητής της κόρης του.

“Από δω και πέρα θα είμαι απλά ο μπαμπάς. Θα αφήσω την Καρολίνα να δουλέψει” είχε δηλώσει ο Πιοτρ.

Η απομάκρυνση του πατέρα της Βοζνιάκι ήταν βασική προϋπόθεση του Τόμας Χόγκστεντ ο οποίος φημίζεται για τη σκληρή δουλειά εκτός γηπέδου και για τη μεθοδικότητα στις προπονήσεις.

Ήταν ένας απ’τους βασικούς λόγους όπου η Μαρία Σαράποβα πραγματοποίησε εντυπωσιακές σεζόν.

Video highlights
Previous articleΠροβάδισμα τίτλου για Ιταλία
Next articleΘύμα ληστείας ο Ντελ Πότρο