Πως θα σας φαινόταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς να κρατούσε στα χέρια του μια Aero Pro Drive; Το συμβόλαιο του 21χρονου πρωταθλητή του Australian Open, με τη Wilson λήγει σύντομα και η κορυφαία Γαλλική εταιρία Babolat είναι έτοιμη να κάνει δικό της το νέο μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου τένις προσφέροντάς του ένα παχυλό συμβόλαιο.

Το σημαντικότερο αξεσουάρ ενός τενίστα, είναι η ρακέτα του. Οι επαγγελματίες τενίστες δίνουν τεράστια βαρύτητα στο θέμα της ρακέτας που θα επιλέξουν για να τους εκπροσωπήσει και ο πόλεμος των μεγάλων εταιριών μαίνεται αδυσώπητος κάθε φορά που ένα νέο αστέρι ξεπετιέται… 

Η Wilson έκανε κίνηση ματ με την συνεργασία που σύναψε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως το συμβόλαιο του 21χρονου Σέρβου με την αμερικανική εταιρία λήγει και η Babolat έχει στήσει καρτέρι στη γωνία περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τον κάνει δικό της. Η Γαλλική εταιρία έχει μπει δυναμικά τα τελευταία χρόνια στα court και μετά τον θρόνο που κατέχει στα strings, είναι έτοιμη να κλέψει και το στέμμα της Wilson στον χώρο των ρακετών.

Το ιδιαίτερα επιτυχημένο μοντέλο Aero ProDrive με το οποίο ο Ναδάλ κυριαρχεί στα court, έχει ανεβάσει κατακόρυφα της μετοχές της Babolat στο διεθνές χρηματιστήριο και δίνει τη δυνατότητα στην Γαλλική εταιρία να "χτυπήσει" το "επόμενο Νο1", όπως έχουν ονοματίσει ειδικοί και μη, τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Η προσφορά της Babolat, λένε ότι αγγίζει τα 5 εκατομμύρια δολάρια ενώ και η Head παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις.

Η Babolat κατέχει, πλέον, περίοπτη θέση στον χάρτη των ρακετών έχοντας συμβόλαια με σπουδαίους τενίστες ενώ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο με τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, Ράφαελ Ναδάλ για άλλα 10 χρόνια!!! Ρόντικ, Γκονζάλες, Κάρλος Μόγια και Σάφινα, Βοζνιάκι και Βέσνινα απαρτίζουν την dream team της Γαλλικής εταιρίας.

Ήδη η Aero Pro Drive του Ναδάλ, έχει γίνει Best Seller στην κατηγορία της.

Video highlights
Previous articleΆνοδος για Δανιηλίδου
Next articleΔιακρίσεις δίχως τέλος