cilic-baghdatis10_408.jpgΈναν πολύ σημαντικό αγώνα προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις του ενόψει του Roland Garros, δίνει σήμερα (15:30GR) ο Μάρκος Παγδατής αντιμετωπίζοντας το Νο1 του ταμπλό και Νο11 στον κόσμο, Μάριν Τσίλιτς για τα ημιτελικά του BMW Open στο Μόναχο. Γιούσνι-Πέτζνερ ο πρώτος ημιτελικός της χωμάτινης διοργάνωσης.

Μετά από δυομιση πολύ καλές και ώριμες εμφανίσεις στα γήπεδα του Iphitos Munich Tennis Club, ο Μάρκος Παγδατής έχει μπροστά του μια χρυσή ευκαιρία να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε έναν εκ των κορυφαίων τενιστών στον κόσμο και να μετρήσει τις δυνάμεις του ενόψει του Παριζιάνικου Grand Slam που ξεκινάει στις 23 Μαΐου.

Ο Μάρκος, Νο31 στον κόσμο και Νο5 του ταμπλό στο Μόναχο, αντιμετωπίζει στις 15:30GR στον δεύτερο ημιτελικό του BMW Open, το Νο1 του ταμπλό και Νο11 στην κατάταξη της ATP, Μάριν Τσίλιτς από τον οποίον είχε χάσει πριν δύο μήνες στο 2ο γύρο του Miami Masters (6-3, 6-4) στη μοναδική φορά που έχουν συναντηθεί οι δύο άνδρες.

Ο Παγδατής, ειδικά στη χθεσινή νίκη επί του Κολσράιμπερ στα προημιτελικά, έδειξε ότι έχει το παιχνίδι να διακριθεί και στο χώμα, σε μια επιφάνεια που παραδοσιακά τον δυσκολεύει και στην οποία δεν έχει καλά αποτελέσματα τα τελευταία δύο χρόνια.

Από την άλλη ο Τσίλιτς, δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του στο χώμα φέτος αν και χθες πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του χωματά Νίκολας Αλμάγκρο στα τρία σετς.

Στον άλλο ημιτελικό, το Νο2 του ταμπλό Μίκχαηλ Γιούσνι αντιμετωπίζει στις 14:00GR τον μοναδικό Γερμανό που έχει απομείνει στο ταμπλό, τον Φίλιπ Πέτζνερ.

Σάββατο 08/05: Ημιτελικά BMW Open
14:00 2-Youzhny (Russia) vs Petzschner (Germany)
15:30 1-Cilic (Croatia) vs 5-Baghdatis (Cyprus)

BMW OPEN DRAW

Video highlights
Previous articleΆνοιξε το δρόμο στο… μέλλον
Next articleΣέρβικο ντέρμπι με το καλημέρα!