Στις Άννα Γερασίμου, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Σταματία Φαφαλιού, και στην 4η καλύτερη τενίστρια της Ισπανίας, την Carla Suarez Navarro, χορήγησαν οι διοργανωτές, τις κάρτες ελευθέρας συμμετοχής (wild cards) για το κυρίως ταμπλό του διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά, «ITF Athens Open 2010» 50.000$, , το οποίο θα διεξαχθεί από 25 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2010 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης στο Μαρούσι.

Για το ταμπλό των προκριματικών  κάρτες ελευθέρας συμμετοχής δόθηκαν στις Αφροδίτη Λατινοπούλου, Δέσποινα Βογάσαρη, Ελένη Κωνσταντινίδου, Μαρία Σάκκαρη, Ευαγγελία Ρούσση και Αγνή Στεφάνου. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός των ανωτέρω τενιστριών στο τουρνουά, που διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά,  θα πάρουν μέρος (με τη βαθμολογία τους στην παγκόσμια κατάταξη), η Λένα Δανιηλίδου και η Ειρήνη Γεωργάτου.

Η συμμετοχή της Suarez Navarro κάνει ακόμη πιο δυνατό το τουρνουά καθώς η 22χρονη Ισπανίδα φιγουράρει αυτή την εβδομάδα στο Νο 58 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ πριν από ενάμιση περίπου χρόνο (στις18  Μαίου 2009) είχε φτάσει μέχρι το Νο 22.
 
Πληροφορίες και όλα τα τελευταία νέα για το τουρνουά θα βρίσκετε στην ιστοσελίδα www.itfathensopen.gr.

Video highlights
Previous articleRF vs Bull
Next articleΚαι ξανά… απ’τα ίδια