Ο αρνητικός πρωταγωνιστής του 1ου Ενωσιακού juniors κάτω των 12 ετών που διοργανώθηκε στο Athilisi Tennis Club στο Άργος, το Σαββατοκύριακο 6-7/03/2010, ήταν ο καιρός. Την πρώτη ημέρα του τουρνουά 69 παιδιά από όλη σχεδόν την Πελοπόννησο έκαναν sign in και αγωνίστηκαν φτάνοντας το ταμπλό ως τα προημιτελικά.

Τον "ΡΗΓΑ"-Α.Ο.Α.Α. εκπροσώπησαν οι ΣΚΟΥΜΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΣΚΟΥΜΠΗ ΑΝΝΑ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,ΓΡΙΝΕΖΟΥ ΣΟΦΙΑ,ΤΣΙΓΚΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΚΑΙ  ΒΛΑΧΟΥΤΣΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και απόλαυσαν την πρωτόγνωρη για αυτούς εμπειρία.

Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση, πραγματοποιήθηκαν κάποιοι αγώνες και τελικά η ισχυρή βροχή διέκοψε οριστικά το τουρνουά. Για τους αγώνες που αναβλήθηκαν και θα διεξαχθούν σε ένα από τα επόμενα Σαβ/κα εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν,θα υπάρξει εγκαίρως σχετική ανακοίνωση από το site της ΣΤ’ Ένωσης (www.st-enosi.org).

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στο site μας: www.athlisistennisclub.gr

Ο "ΡΗΓΑΣ" – Α.Ο.Α.Α. και το Athlisis Tennis Club ευχαριστούν όλους τους μικρούς αθλητές που έλαβαν μέρος, τους συνοδούς τους ( γονείς και προπονητές), καθώς και τους απλούς θεατές που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Επίσης, ευχαριστούν την ιατρό των αγώνων κυρία Κρίκους Οξάνα και τον  τομέα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού για την ιατρική κάλυψη που παρείχαν. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί οτι στους αθλητές μοιράστηκαν χυμοί, προσφορά της Ε.Α.Σ.Α – ΡΕΑ.

Video highlights
Previous articleΆγριες διαθέσεις από Ενάν
Next articleΝίκη για Γεμουχίδη στην Λιλ