Δηλώσεις του κορυφαίου τενίστα όλων των εποχών, Ρότζερ Φέντερερ φιλοξενεί η εφημερίδα Miami Herald στην οποία ο Ελβετός πρωταθλητής μιλάει για τον γάμο του και τη γέννηση των δύο δίδυμων κοριτσιών του, τονίζοντας ότι η ζωή του έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριζαν ότι από τη στιγμή που ο Φέντερερ έγινε πατέρας, θα χάσει τη δίψα και το κίνητρο που τον παρακινούσαν για ακόμη περισσότερους τίτλους.

Ο Βασιλιάς των courts, όμως, τους έχει διαψεύσει κατηγορηματικά συνεχίζοντας να κυριαρχεί στα τουρνουά που παίρνει μέρος ενώ στην Αυστραλία τον Γενάρη, έγινε μόλις ο δεύτερος πατέρας που κατακτά Grand Slam, μετά τον Αντρέα Αγκάσι το 2003.

Ο Ρότζερ Φέντερερ δηλώνει πανευτυχής με την εξέλιξη της προσωπικής του ζωής, τονίζοντας ότι τα παιδιά του τον εμπνέουν και τον βοηθάνε να ξεδιπλώνει το αστείρευτο ταλέντο του στο court.

"Μετά τη γέννηση των κοριτσιών, οι δημοσιογράφοι συνέχεια με ρωτούσαν γι’αυτό το θέμα γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι κανένας πατέρας δεν μπόρεσε να κατακτήσει πολλούς τίτλους. Ο γάμος μου και τα παιδιά μου, με εμπνέουν. Η σχέση μου με την Μίρκα ήταν πάντα δυνατή και έντονη και αναρωτιόμασταν αν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε αυτό, έχοντας και παιδιά. Έτσι αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερα τώρα, παρά αργότερα. Ελπίζω ότι μπορεί να με δούνε να παίζω τένις. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για τη Μίρκα.

Η ζωή μου πλέον είναι πολύ ισορροπημένη και οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει. Ξαφνικά έχω παιδιά τα οποία εξαρτιούνται από εμένα. Πλέον, δεν έχουν να κάνουν όλα μόνο για μένα…" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ σε δηλώσεις του στην μεγαλύτερη εφημερίδα του Μαϊάμι.

Video highlights
Previous articleΠρεμιέρα με άρωμα γυναίκας
Next articleParty time…