Η κορυφαία αλυσίδα αθλητικών ειδών, INTER SPORT, εγκαινίασε το ειδικά διαμορφωμένο section για το τένις στην επίσημη ιστοσελίδα της το οποίο περιλαμβάνει παρουσίαση των τενιστικών προϊόντων μέσα από μια πλούσια γκάμα εταιριών.

Το tennis section της INTER SPORT, εκτός από την παρουσίαση επιλεγμένων προϊόντων από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του τένις (HEAD, NIKE, PRINCE, ADIDAS, SLAZENGER, DUNLOP), είναι εμπλουτισμένο και με τενιστικές συμβουλές (tennis tips) οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για τα μέτρα σας.

Ενδεικτικό της δυναμικής του τένις τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, είναι το γεγονός ότι το tennis section στην ιστοσελίδα της INTER SPORT, είναι το πιο πλήρες σε παρουσίαση προϊόντων και συμβουλών.

Παράλληλα, η τενιστική είδηση των ημερών αφορά την διάθεση, μέσω των καταστημάτων της INTER SPORT, της καινούργιας σειράς ρακετών της HEAD, με τεχνολογία YOUTek. Οι ρακέτες του Τζόκοβιτς και του Μάρει βρίσκονται πλέον στα ράφια και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες….

Επισκεφτείτε το τενιστικό section της INTER SPORT, εδώ.