Το πολυσυζητημένο τουρνουά Future (10.000$) στην Κω, είναι έτοιμο να ξεκινήσει με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων Ελληνικών ονομάτων. Γιακούποβιτς και Αγγελίνος  μέσω κατάταξης στο ταμπλό, Γεμουχίδης, Σερκεδάκης, Καπόγιαννης και Γλέζος με wild card, ενώ από τα προκριματικά θα ξεκινήσει ο Λουκαρέας.

Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τις αντιδράσεις που αυτό προκάλεσε, οι "ηγεσία" της Ένωσης Ελλήνων Αθλητών Αντισφαίρισης θα δώσει το παρών στο Kos Futures 2009 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο Ελληνικό νησί από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Οι αγώνες του προκριματικού γύρου όπου επίσης υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον, θα ξεκινήσουν σήμερα (19/9). Ο Δημήτρης Λουκαρέας, Νο5 του προκριματικού ταμπλό, θα περιμένει τον αντίπαλό του στο 2ο γύρο καθώς πήρε bye κι αυτός θα είναι ένας εκ των Νικόλα Ντιμιτρόφ/Άγγελος Λένις (Σουηδός!).

Δύσκολο έργο θα έχει ο Ηλίας Γιαννακάκης του ομίλου Αθηνών καθώς καλείται να αντιμετωπίσει το Νο2 του προκριματικού ταμπλό, Άρθουρ Ντε Γκρέεφ ενώ και ο Αλέξανδρος Μπάιερ πρέπει να κάνει την υπέρβαση αντιμετωπίζοντας το Νο4, Νοάμ Γιτζάκι.

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα. Ο Θοδωρής Αγγελίνος, ενώ είχε πάρει wild card, τελικά δεν χρειάστηκε καθώς η βαθμολογία του στην ATP ήταν ικανή να του δώσει απ’ευθείας το εισιτήριο για το ταμπλό. Έτσι, περίσσεψε μια "ελεύθερη κάρτα" την οποία πήρε ο δευτεραθλητής Ελλάδος, Μανόλης Γλέζος. Οι άλλες wild cards δόθηκαν στους Χάρη Καπόγιαννη, Νίκο Σερκεδάκη και Πάρι Γεμουχίδη.

To Order of Play του Σαββάτου (19/9)

pdf qualifying DRAW

Video highlights
Previous articleΜπορούν και χωρίς τον Ράφα
Next articleΑνεπανάληπτο ματς!!!