Έξαλλοι είναι με τον Άντι Μάρει οι διοργανωτές του Open13 καθώς υποστηρίζουν ότι ενώ ο Βρετανός προέβαλε υπερβολικές απαιτήσεις για να πει το "ναι" οι οποίες και ικανοποιήθηκαν, στη συνέχεια απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά της Μασσαλίας, με τον Jean-Francois Caujolle να ζητά το κεφάλι του 22χρονου άσου.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής των αγώνων στο indoor τουρνουά των 512,750 ευρώ που ξεκίνησε τη Δευτέρα στην μέκκα του σαπουνιού, φέρεται να δήλωσε αρχικά στην Daily Express ότι: "Ο Άντι μου έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα πέρυσι. Δεν ξέρει να κρατάει τις υποσχέσεις του. Πριν μια εβδομάδα μου ζήτησε wild card για το διπλό ώστε να παίξει με τον αδερφό του, Τζέιμι και εγώ του την έδωσα. Λίγες ημέρες πριν μου ζήτησε 5 δωμάτια σε πολυτελές ξενοδοχείο και εγώ του τα έδωσα. Το Νο1 της διοργάνωσης θα πρέπει να έχει περισσότερη υπευθυνότητα. Αν δεν μπορεί να σεβαστεί τις δεσμεύσεις του, τότε η ATP θα πρέπει να τον τιμωρήσει".

Λίγες ώρες αργότερα και αφού οι παραπάνω δηλώσεις είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Jean-Francois Caujolle έκανε νέες δηλώσεις στο Sky Sports, διαψεύδοντας ότι ζήτησε την τιμωρία του 22χρονου Βρετανού.

"Δεν είπα ποτέ ότι πρέπει να τιμωρηθεί αλλά είναι αλήθεια ότι με απογοήτευσε γιατί ήταν ο κορυφαίος παίκτης μου στο τουρνουά. Κάποιες φορές θα πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου και να είσαι υπεύθυνος. Καταλαβαίνω ότι είναι νέος ακόμα και ότι το Open13 δεν είναι και το πιο σημαντικό τουρνουά αλλά είναι επίσης απογοητευτικό το γεγονός ότι το ίδιο έκανε και πέρυσι.

"Πέρυσι έπαιξε στο Ρότερνταμ και ήταν λίγο τραυματίας, οπότε κατανόησα την επιλογή του. Μου έστειλε ένα email και μου είπε ότι θα παίξω του χρόνου. Αυτή η απόφασή του θα επηρεάσει και το τουρνουά" τόνισε ο Caujolle, εκφράζοντας την πικρία του για την απόφαση του Μάρει να αποσύρει τη συμμετοχή του από τη διοργάνωση, θέλοντας να ξεκουραστεί ενόψει του Dubai Tennis Championships που ακολουθεί.

Ο Jean-Francois Caujolle, ολοκλήρωσε λέγοντας: "Θα μπορούσε τουλάχιστον να με ενημερώσει μια εβδομάδα νωρίτερα. Θα έβρισκα άλλον παίκτη. Μπορεί όχι τόσο καλό όσο ο Άντι αλλά θα έλεγα στον Μάριν Τσίλιτς να πάρει τη θέση του. Ήταν όμως αργά. Λίγες ώρες αργότερα και ο Ντελ Πότρο απέσυρε τη συμμετοχή του λόγω πραγματικού τραυματισμού. Έχασα τους δύο καλύτερούς μου παίκτες".

Video highlights
Previous articleΜεγάλη πτώση για Δανιηλίδου
Next articleΕκπλήξεις στο Dubai