Πάρις Γεμουχίδης και ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς σημείωσαν σπουδαία επιτυχία καθώς κατέκτησαν τον τίτλο στο τουρνουά του διπλού στο Thalassa Cup που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης. Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε 2-0 σετ των Ισπανών Μπακουέρο/Σανθ ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση παρά τον αποκλεισμό τους στο 2ο γύρο του μονού.

Οι Γιακούποβιτς, Γεμουχίδης αποδίδοντας πολύ καλό τένις στρίμωξαν στα σχοινιά τους Ιταλούς και επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν φαβορί για τον τίτλο αφού παρουσίασαν ένα άκρως ανταγωνιστικό δίδυμο με τον έναν να συμπληρώνει τις αδυναμίες του άλλου. Το τελικό σκορ 7-5, 6-2 ήρθε απλά να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα των Ελλήνων στον τελικό και ίσως μετά από αυτή την επιτυχία να προκύψει και μια καλή συνεργασία ανάμεσα στους δύο τενίστες ενόψει άλλων διεθνών τουρνουά. Άλλωστε είναι συμπαίκτες και στην εθνική ομάδα που μας εκπροσωπεί στο Davis Cup.

Γεμουχίδης και Γιακούποβιτς θα πάρουν μέρος και στο επόμενο διεθνές τουρνουά της σειράς Future στην Καλαμάτα την ερχόμενη εβδομάδα.

pdf FUTURE HERALKIO DOUBLES DRAW

Video highlights
Previous articleΤο οριστικό αντίο
Next articleΕίναι τρελός ο Ισπανός