Ούτε η Ντινάρα Σάφινα θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν όπως θα ήθελε. Η 24χρονη Ρωσίδα συνεχίζει να έχει προβλήματα στην πλάτη και αποφάσισε να βάλει τέλος στη χειρότερη χρονιά της καριέρας της κατά την οποία δεν κατέκτησε ούτε έναν τίτλο.

Μετά τις Βίνους Γουίλιας, Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και η Ντινάρα Σάφινα αποφάσισε να μην ταλαιπωρήσει κι άλλο το ήδη “προβληματικό” κορμί της και ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί άλλο τη φετινή σεζόν, χάνοντας και αυτή το Kremlin Cup της πατρίδας της.

“Ο τραυματισμός μου στην πλάτη επανήλθε και αποφάσισα να μην παίξω άλλα τουρνουά στο υπόλοιπο της σεζόν. Ήταν η χειρότερη χρονιά στην καριέρα μου κυρίως γιατί ο τραυματισμός μου με άφησε εκτός από πολλά τουρνουά και δεν μου επέτρεψε να παίξω το παιχνίδι μου” τόνισε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της η Σάφινα, Νο50 πλέον στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο σοβαρός τραυματισμός στην πλάτη, άφησε τη Ρωσίδα εκτός δράσης για περίπου 3 μήνες μετά το Australian Open και έκτοτε το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης προσπαθεί να βρει τη χαμένη της φόρμα και αυτοπεποίθηση, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Το πρόβλημα στην πλάτη λίγο έλειψε να στοιχίσει ακόμα και την καριέρα στην 24χρονη Μοσχοβίτισα…

Video highlights
Previous articleΈπεσε σε… τείχος!
Next articleΟ “γίγαντας” ήταν ο… Νόλε!