Τέλος σε μια πολύ δύσκολη σεζόν η οποία ξεκίνησε στο Νο3 και κατέληξε εκτός top10, αναγκάζεται να βάλει η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα λόγω μιας αρρώστιας που πέρασε πρόσφατα και δεν της επιτρέπει να πάρει μέρος στο Kremlin Cup της πατρίδας της.

Η Ρωσίδα, κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων (US Open 2004, Roland Garros 2009), αποκλείστηκε τη Δευτέρα μόλις στον 1ο γύρο του China Open από την Ρομπέρτα Βίντσι στα τρία σετς και έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο στο Πεκίνο, αφήνοντας 1000 βαθμούς ανυπεράσπιστους με αποτέλεσμα την ερχόμενη Δευτέρα να σημειώσει μεγάλη πτώση στην παγκόσμια κατάταξη.

Το Νο12, πλέον, της WTA, ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο τελευταίο τουρνουά της σεζόν, την μεθεπόμενη εβδομάδα στη Μόσχα καθώς δεν έχει επανέλθει από μια ίωση που πέρασε τις προηγούμενες ημέρες.

“Τα προβλήματα υγείας δεν μου επιτρέπουν να αγωνιστώ στο τουρνουά της πατρίδας μου στη Μόσχα. Αναγκάζομαι να βάλω τέλος σε μια δύσκολη σεζόν” έγραψε στο Twitter η Κουζνέτσοβα.

Το Kremlin Cup θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου και θα βάλει τέλος στη σεζόν καθώς το επόμενο τουρνουά στις 26 του ίδιου μήνα, είναι το WTA Championships στο οποίο θα αγωνιστούν οι 8 καλύτερες της χρονιάς στην Ντόχα.

Video highlights
Previous articleΚαταραμένη… Ασία!
Next articleΑπρόσμενη ήττα για Αγγελίνο