Ο Μπιόρν Μποργκ και ο Τζον Μακ Ενρό θα "μονομαχήσουν" στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας στην πρεμιέρα του "Blackrock Tour of Champions" που παίρνουν μέρος μεγάλοι άσοι του παρελθόντος. Στο συγκεκριμένο γήπεδο θα παραταχθούν 17 τίτλοι Grand Slam μεταξύ των οποίων 8 Wimbledon.

Την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά και να αποδείξουν ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται, έστω και αν το τένις τότε με την μορφή του αθλήματος που παρακολουθούμε τώρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση, ο Μπιόρν Μποργκ και το Τζον Μακ Ενρό θα αναμετρηθούν για ακόμη μια φορά στο Μπέλφαστ στο "opening event" του "Blackrock Tour of Champions" το βράδυ της Tετάρτης. Οι δύο "θρύλοι" του τένις είναι μεταξύ των "8" μεγάλων αθλητών του παρελθόντος που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά.

Ο Μακ Ενρό είχε σχεδιάσει να μην κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, όμως μόλις άκουσε ότι ο Μποργκ θα ταξιδέψει στο Μπέλφαστ, δεν το σκέφτηκε και πολύ. "Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα ξανασυμβεί αυτό. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη που θα μπορέσουμε να ξαναπαίξουμε αντίπαλοι" τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμερικάνος που έχει στην κατοχή του τρεις τίτλους Wimbledon και συνέχισε: "Μου φέρνει ωραίες αναμνήσεις. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε και κάναμε παλιά ώστε να φέρουμε λίγη από μαγεία στον κόσμο. Γνωρίζουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και ξέρουμε τι ακολουθεί".

Ο Μπόργκ, στα 51 του πλέον, δεν πήρε μέρος στο περσινό event που έγινε πάλι στο Μπέλφαστ αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς επανήλθε στο "circuit of legends". "Δεν γίνομαι νεότερος αλλά βρίσκομαι σε καλή φόρμα. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για τη φυσική σου κατάσταση ώστε να μπορείς να μείνεις όσο περισσότερο μπορείς στο court. Ήρθα εδώ γιατί δεν έχω ξαναέρθει και όσοι ήρθαν στο περσινό τουρνουά πέρασαν καταπληκτικά. Είναι πάντα ιδιαίτερο συναίσθημα να αντιμετωπίζεις τον Τζον από την άλλη πλευρά του net" τόνισε χαρακτηριστικά ο κάτοχος 5 συνεχόμενων τίτλων Wimbledon.

Video highlights
Previous articleΤρένο ο Αλμάγκρο
Next articleΣκέφτεται να αποσυρθεί