Η Sporting Events σε συνεργασία με τον Ροδιακό Ο.Α.  διοργανώνει για πρώτη φορά Σχολή Διαιτησίας ITF LEVEL 1 στη Ρόδο το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Φεβρουαρίου 2009, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. και με τη συνεργασία του Συνδέσμου Διαιτητών Αντισφαίρισης Ελλάδας.

Κύριος στόχος της σχολής αυτής είναι η στελέχωση των μεγάλων πρωταθλημάτων που θα οργανωθούν στην Ρόδο το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Κάτοικοι Ρόδου που θα είναι απόφοιτοι της σχολής θα στελεχώσουν το AEGEAN TENNIS CUP 2009 (25 Απριλίου έως 3 Μαΐου) σαν κριτές γραμμών, αλλά και το 1ο Πανελλαδικό Junior που θα διεξαχθεί από τις 25 Φεβρουαρίου έως και τις 4 Μαρτίου στη Ρόδο σαν διαιτητές και court supervisors. Η σχολή είναι ανοικτή και για υποψήφιους από κάθε άλλη πόλη της Ελλάδας.

Εισηγητές της σχολής θα είναι ο κ. Σαρατζίδης Δημήτρης (Silver Badge Referee) και ο κ. Σαρατζίδης Αριστοτέλης (White Badge Referee).

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν τις σημειώσεις της σχολής, φάκελο της ITF με έντυπο υλικό σχετικά με τους κριτές γραμμών και τη διαιτησία και μετά την ολοκλήρωση γραπτής δοκιμασίας, θα απονεμηθεί επίσημο δίπλωμα της ITF. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία για πρακτική εξάσκηση στις τεχνικές των κριτών γραμμών και των διαιτητών κατά τη διάρκεια της σχολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Αντώνη Κουντούρη στο τηλ. 6974 876001.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009.

doc ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Video highlights
Previous articleΤρέχει με “χίλια” ο Ναδάλ
Next articleΜε το ζόρι ο Τσονγκά