Η Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής (Ε.Σ.Α.Θ.Χ.Κ.) σε συνεργασία με τον Σ.Π.Α.Β.Ε. διοργανώνει για πρώτη φορά Σχολή Διαιτησίας ITF LEVEL 1 στις 17 & 18 Ιανουαρίου 2009, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α., στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

Κύριος στόχος της σχολής αυτής είναι η αναβάθμιση των Ενωσιακών πρωταθλημάτων με την παρουσία καταρτισμένων διαιτητών σε αυτά, καθώς επίσης και η δυνατότητα της Ένωσης και των συλλόγων αυτής να αναλαμβάνουν περισσότερα Πανελλαδικά, Πανελλήνια και Διεθνή τουρνουά, η ανάληψη των οποίων θα δώσει μεγαλύτερη ανάπτυξη στους συλλόγους της Ένωσής μας.

Εισηγητές της σχολής θα είναι ο κ. Σαρατζίδης Δημήτρης (Silver Badge Referee) και ο κ. Σαρατζίδης Αριστοτέλης (White Badge Referee).

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν τις σημειώσεις της σχολής, φάκελο της ITF με έντυπο υλικό σχετικά με τους κριτές γραμμών και τη διαιτησία και μετά την ολοκλήρωση γραπτής δοκιμασίας, θα απονεμηθεί επίσημο δίπλωμα της ITF. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία για πρακτική στις τεχνικές των κριτών γραμμών και των διαιτητών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο της Ένωσης 2310279984 τις ώρες λειτουργίας του γραφείου (9:00π.μ. – 14:00μ.μ.)

Για την Ένωση, ο Πρόεδρος κ. Αμουτζόγλου Κων/νος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Καζίλας Χαράλαμπος

Κατεβάστε την αίτηση εδώ.

Video highlights
Previous articleΣταθερή αξία η Γαλλία
Next articleΤο έτος Φέντερερ (Part I)