Μπορεί τον τελευταίο χρόνο να μην έχει την πορεία που θα επιθυμούσε στο tour της WTA, ωστόσο η Άννα Ιβάνοβιτς παραμένει ένα από τα πολύ δυνατά εμπορικά ονόματα στον χώρο του γυναικείου τένις και αυτό φάνηκε από το συμβόλαιο εφόρου ζωής που της πρόσφερε η ADIDAS το οποίο και αποδέχθηκε με ευχαρίστηση.

Τη χορηγική της συνεργασία με την κορυφαία εταιρία ένδυσης και υπόδησης ADIDAS ανανέωσε μέχρι το τέλος της καριέρας της η πρωταθλήτρια του Roland Garros το 2008, Άνα Ιβάνοβιτς.

Η Σέρβα πρωταθλήτρια, που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής περί τα 7 εκατομμύρια δολάρια από έπαθλα που έχει κατακτήσει, ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Adidas τον Ιανουάριο του 2006 και θα συνεχίσει μέχρι να… γεράσει τενιστικά.

«Είμαι πολύ υπερήφανη που θα συνεχίσω να φοράω τα ρούχα της Adidas μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Η συγκεκριμένη εταιρεία με έχει βοηθήσει σημαντικά όλα αυτά τα χρόνια, τόσο με τα προϊόντα, όσο και με τις υπηρεσίες που μου προσφέρει» τόνισε χαρακτηριστικά η 22χρονη Σέρβα, πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και νυν Νο23 στην WTA.

Video highlights
Previous articleΒαριά ήττα για Γεωργάτου
Next articleMε μαθηματικά… προς το δεύτερο