Το Tennis24 είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από σήμερα (15/9) και για όσο αντέξουμε και αντέξετε, θα λειτουργεί το μοναδικό τενιστικό Forum στο ελληνικό ίντερνετ όπου οι φίλοι του τένις θα μπορούν να συζητούν για το αγαπημένο τους άθλημα. Πιστοί στις εξαγγελίες μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών, δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο στον οποίον θα μπλέκουμε σε ατέρμωνες συζητήσεις αλλά οι οποίες θα διέπονται από ήθος, ευγένεια, σεβασμό και καταννόηση όπως άλλωστε επιτάσει και ο χαρακτήρας του ωραιότερου αθλήματος στον κόσμο…

Χωρίς κανόνες και περιοριστικούς όρους, η λειτουργία του Forum θα βασιστεί αποκλειστικά στην ποιότητα των αναγνωστών του Tennis24 και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χρειαστεί να επέμβουμε.

To Forum (www.forum.tennis24.gr) για σύντομο χρονικό διάστημα θα λειτουργήσει πιλοτικά (BETA) κατά το οποίο θα γίνουν βελτιώσεις, προσθήκες και αλλαγές. Σε αυτό το σημείο μπαίνει και η δική σας συμβολή όπου με τις παρατηρήσεις-συμβουλές σας, ελπίζουμε να φτιάξουμε το ιδανικό σπίτι για εμάς… τους λάτρεις του τένις.

Με εκτίμηση

Tennis24

Video highlights
Previous articleΚίνδυνος για Δανιηλίδου
Next articleGrand Slam παρά Νο1