Ο Ρότζερ Φέντερερ επιστρέφει μετά τον 16ο άθλο του στη Μελβούρνη και μαζί με τον αντίζηλό του, Ράφαελ Ναδάλ και τους ζωντανούς "θρύλους", Πιτ Σάμπρας και Αντρέ Αγκάσι θα δώσουν φιλανθρωπικό αγώνα επίδειξης σήμερα στο Indian Wells Garden, για τα θύματα του σεισμού στην Αϊτή.

Μεγάλοι πρωταθλητές και μεγάλοι άνθρωποι του σήμερα και του χθες, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη συγκέντρωση χρηματικής βοήθειας για να απαλύνουν τις πληγές που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός στην Αϊτή στις 12 Ιανουαρίου (πάνω από 200.000 τα θύματα).

Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ, Πιτ Σάμπρας, Αντρε Αγκάσι, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, Λίντσει Ντάβενπορτ, Στέφι Γκραφ και Ζιστίν Ενάν θα πάρουν μέρος στο event "Hit for Haiti" το οποίο θα λάβει χώρα σήμερα (19:30 τοπική ώρα, 05:30 ώρα Ελλάδος) στο κεντρικό court του Indian Wells Garden και το οποίο είναι μια πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της διοργάνωσης και ιδρυτή της Oracle, Λάρι Έλισον.

"Είναι εντυπωσιακό που τόσο σημαντικοί αθλητές θα πάρουν μέρος σε αυτό το γεγονός για να συγκεντρώσουμε χρήματα για την Αιτή" τόνισε ο Έλισον ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξης του ενός εκατομμυρίου δολαρίων τα οποία θα δοθούν στον Αμερικάνικο Ερυθρό Σταυρό για φάρμακα, τρόφιμα και ρούχα για τις ανάγκες των σεισμοπαθών στην Αϊτή.

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα είναι συμπαίκτης με τον Πιτ Σάμπρας και ο Ράφαελ Ναδάλ με τον Αντρέ Αγκάσι ενώ αμέσως μετά θα μπουν οι γυναίκες στο court με τις Ναβρατίλοβα/Ενάν να αντιμετωπίζουν τις Γκραφ/Ντάβενπορτ.

Το event θα μεταδοθεί ζωντανά και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο.

Παρόμοιο event είχε διοργανωθεί, με πρωτοβουλία του Ρότζερ Φέντερερ, κατά τη διάρκεια του Australian Open όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 600.000 δολάρια.

Video highlights
Previous articleΗ επιστροφή του Σούπερ Μάριο
Next articleΑπτόητος ο Ted, εκτός ο Πάρις