Η Λένα Δανιηλίδου συνέχισε την πτωτική της πορεία κι αυτήν την εβδομάδα καθώς υποχώρησε άλλες επτά θέσεις, και είναι πλέον στην 130η θέση με 256 βαθμούς, στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Μια θέση έχασε και ο Μάρκος Παγδατής ο οποίος επιστρέφει στη δράση συμμετέχοντας στο Basel Open.

Συνεχίζει να χάνει θέσεις η Λένα Δανιηλίδου στην κατάταξη του γυναικείου τένις καθώς ούτε στα τουρνουά της ITF που παίρνει μέρος, δεν μπορεί να ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό της. Σίγουρα όμως ο τραυματισμός που την άφησε εκτός δράσης για περίπου πέντε μήνες, είναι δύσκολο να ξεπεραστεί και η 26χρονη Θεσσαλονικιά προσπαθεί να παρουσιάστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στο μεταξύ, ο Μάρκος Παγδατής έπεσε μια θέση και βρίσκεται πλέον στην 43η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, αυτή την εβδομάδα ωστόσο έχει την ευκαιρία να βελτιώσει την βαθμολογική του κατάταξη παίρνοντας μέρος στο τουρνουά της Βασιλείας κάτοχος του οποίου είναι ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Μάρκος είχε παίξει τον πρώτο του τελικό ATP στο Basel Open το 2005.

Στους άνδρες ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης ανέβηκε τέσσερις θέσεις και βρίσκεται πλέον στο Νο277 ενώ ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς εκμεταλεύτηκε την "κατρακύλα" του τραυματία Βασίλη Μαζαράκη, παίρνοντας το Νο2 της Ελλάδας καθώς παρέμεινε στο στο Νο497 σε αντίθεση με τον Μαζαράκη που υποχώρησε στο Νο518.

Video highlights
Previous articleΚαι ο Σιμόν στο κόλπο για Κίνα
Next articleΓια να σωθεί η χρονιά