Με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, ο Μάρκος Παγδατής καλύπτει το χαμένο έδαφος από το τραγικό 2008. Ο 23χρονος Κύπριος ο οποίος έφτασε στα προημιτελικά του νεόφερτου SA Open του Γιοχάνεσμπουργκ την περασμένη εβδομάδα, με τους 45 βαθμούς που πήρε, κέρδισε 3 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο Νο82 του κόσμου με 1025 βαθμούς συνεχίζοντας την ανοδική πορεία που έχει χαράξει από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Μάρκος αυτή την εβδομάδα θα πάρει μέρος στο σπουδαίο τουρνουά SAP Open που θα διεξαχθεί στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει το Νο6 του ταμπλό, Σαμ Κέρει.

Στο μεταξύ, καμία απολύτως αλλαγή δεν σημειώθηκε στην πρώτη 10αδα της κατάταξης με τον Ράφαελ Ναδάλ να παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του ενώ έχει την ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά, μιας και θα πάρει μέρος στο κλειστό τουρνουά ABN AMRO στο Ρότερνταμ αυτή την εβδομάδα. Μαζί του θα βρεθεί και ο Άντι Μάρει στην επανεμφάνιση του Βρετανού μετά τον αποκλεισμό του στον 4ο γύρο του Australian Open.

Απο ‘κει και πέρα, ο Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στο SA Open του Γιοχάνεσμπουργκ, βελτίωσε κατά μια θέση την κατάταξή του και αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο Νο13 του κόσμου ενώ ο Φερνάντο Γκονζάλες που υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο του στο Movistar της πατρίδας του, ανέβηκε στο Νο15 από το Νο18 που βρισκόταν την προηγούμενη εβδομάδα.

Video highlights
Previous articleΡωσία – Ιταλία μονομαχία
Next articleΜεγάλη πτώση για Λένα