Ο Ντάνιελ Νέστορ πιστεύει ότι ο Ρότζερ Φέντερερ έχει να δώσει πολλά ακόμη στο τένις και πως είναι αποκλειστικά στο χέρι του Ελβετού ώστε να επιστρέψει στην καλύτερή του φόρμα και να διεκδικήσει και πάλι μεγάλους τίτλους.

Ο Καναδός σπεσιαλίστας στα διπλά, μίλησε σε δημοσιογράφους της πατρίδας του και αναφέρθηκε στις προοπτικές του Ρότζερ Φέντερερ αναφορικά με τη νέα αγωνιστική σεζόν.

“Όταν εχεις κυριαρχήσει στο άθλημά σου, όπως ο Ρότζερ Φέντερερ, όλοι οι άλλοι κάνουν τα πάντα για να σε φτάσουν. Αυτό συνέβει και πλέον είναι θέμα πόσο θα αφοσιωθεί για να επιστρέψει στην κορυφή. Αν του αρκεί να κάνει αυτό που κάνει τώρα, θα είναι πολύ δύσκολο να ανεβάσει το επίπεδό του αφού οι άλλοι κορυφαίοι θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο μιας και δεν έχουν κερδίσει όσα έχει κατακτήσει εκείνος. Όμως, αν υπάρχει η φλόγα ακόμη μέσα του και πραγματικά θέλει να επιστρέψει στην κορυφή, σίγουρα η χρονιά που έρχεται θα είναι σπουδαία για τον Ρότζερ. Οι άλλοι (Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Μάρει, Ντελ Πότρο), είναι σε καλύτερη φόρμα και είναι διατεθειμένοι να τρέχουν όλη μέρα και να μένουν στα ράλιείπε χαρακτηριστικά ο Ντένιελ Νέστορ.

Ο πολύπειρος Καναδός, ρωτήθηκε και για τους συμπατριώτες του, Μίλος Ράονιτς, Βάσεκ Πόσπισιλ οι οποίοι έκαναν μια εντυπωσιακή σεζόν στο ATP Tour και έχουν μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες για το 2014.

“Πιστεύω ότι ο Μίλος είναι απ’τους πιο επικίνδυνους τενίστες εκεί έξω. Εκτός απ’τους top3 ή top4, είναι ο τενίστας που θέλεις να αποφύγεις. Κανένας δεν θέλει να τον αντιμετωπίσει και όλοι θα προτιμούσαν να τον αποφύγουν στο ταμπλό.

Ο Βάσεκ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος γιατί είναι εξαιρετικός αθλητής, big hitter και ένας ολοκληρωμένος τενίστας. Σίγουρα θα συνεχίσει να ανεβαίνει στα rankings. Πιστεύω θα τερματίσει στο top20 και ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει. Ίσως δεν έχει τα όπλα που έχει ο Μίλος, όμως είναι πιο σταθερός. Έχουν διαφορετικά στυλ παιχνιδιού και σίγουρα μπορούν να είναι επιτυχημένοι στο tour”

Video highlights
Previous articleΣυνεχίζουν Σταν και Μάγκνους
Next articleΒρήκε τον αντικαταστάση ο Ρισάρ