Μετά το μήνυμα της Λένας Δανιηλίδου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στο διαδίκτυο, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σύμφωνα με την οποία η ελληνίδα πρωταθλήτρια, μαζί με την Άννα Γερασίμου θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου που θα διεξαχθούν από τις 8 μέχρι τις 24 Αυγούστου.

Η Λένα είχε ανακοινώσει στις 22 Ιουλίου πως θα δώσει το παρών στους Αγώνες και παρά το γεγονός ότι η ΕΦΟΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) είχε δώσει το όνομα της Δανιηλίδου, υπήρχε δυσπιστία για το κατά πόσο θα είναι έτοιμηη 27χρονη Θεσσαλονικιά στις 10 Αυγούστου που ξεκινάει το Ολυμπιακό τουρνουά. Μετά όμως και την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Δανιηλίδου μαζί με την Άννα Γερασίμου θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στην πρωτεύουσα της Κίνας.

"Από σήμερα λέμε Hello Beijing. Βρίσκομαι ένα βήμα μακριά από την επιστροφή στην ενεργό δράση και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι θα δώσω το παρών στο Πεκίνο. Πρόκειται για την 3η συνεχόμενη παρουσία μου σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση που αποτελεί όνειρο για μένα" τόνισε στο www.daniilidou.net η Δανιηλίδου η οποία τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στις αρχές Απριλίου κατά τη διάρκεια του τουρνουά στο Μαϊάμι. Χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί η βλάβη και πλέον η Λένα βρίσκεται πολυ κοντά στην επιστροφή της στα court.

Video highlights
Previous articleΠαίζεται του Μάρκου για Πεκίνο
Next articleΝίκες για Ζαβάι, Πιν