Μετά από 5 μήνες μακριά από τη δράση λόγω της εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε στη μέση, ο Νταβίντ Ναλμπαντιάν μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στα courts καθώς τον Δεκέμβρη θα πάρει μέρος σε τουρνουά επίδειξης με στόχο να είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο σπουδαίος Αργεντινός τενίστας, πρώην Νο3 του κόσμου και φιναλίστ στο Wimbledon το 2002, θα επιστρέψει στη δράση στο τουρνουά επίδειξης που θα πραγματοποιηθεί στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Μπουένος Άιρες.

Ο 27χρονος Ναλμπαντιάν, εγχειρήστηκε τον περασμένο Μάϊο και μαζί του στο Buenos Aires Lawn Tennis Club θα δώσει το παρών ο Χιλιανός Φερνάντο Γκονζάλεζ, ο Ισπανός Κάρλος Μόγια, ο Ρώσος Μάρατ Σάφιν, ο συμπατριώτης του Χουάν Μονάκο και ο δικός μας, Μάρκος Παγδατής.

Τα πλάνα του Νταβίντ Ναλμπαντιάν για τη νέα σεζόν, περιλαμβάνουν την υπεράσπιση του τίτλου στο Σίδνευ, αρχές της χρονιάς και στη συνέχεια το Australian Open.

Video highlights
Previous articleΞεπέρασε και τον Ναδάλ ο Μονάκο
Next articleΘα πέσει ο… Άιφελ