Ο Κώστας Οικονομίδης μαζί με τον Κέβιν Άντερσον θα αποτελέσουν τις ατραξιό του Status Athens Open που ξεκινάει το Σάββατο (10/4) με τη διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων. Ο 30χρονος Έλληνας πρωταθλητής εξασφάλισε συμμετοχή στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, μέσω wild card.

«Τέλος καλό, όλα καλά. Ευχαριστώ τους διοργανωτές, που μου παραχώρησαν wild card και μου έδωσαν έτσι την ευκαιρία να παίξω ξανά μπροστά στο ελληνικό κοινό. Υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό για να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων προς το πρόσωπό μου» δήλωσε ο Οικονομίδης από το Μονακό, όπου βρίσκεται με την εθνική ομάδα για τους αγώνες του Κυπέλλου Ντέιβις.

Ο Οικονομίδης θεωρεί ότι το Status Athens Open αποτελεί μια καλή αρχή για να διοργανωθούν περισσότερα και ίσως ακόμη μεγαλύτερα επαγγελματικά τουρνουά στη χώρα μας. «Σίγουρα είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για το ελληνικό τένις» δήλωσε ο 31χρονος πρωταθλητής. «Το τουρνουά θα δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να δει πολύ καλούς παίκτες ν αγωνίζονται μέσα σε ένα ωραίο περιβάλλον, όπως είναι αυτό του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών. Θα του δώσει επίσης την ευκαιρία να δει  πως λειτουργεί το επαγγελματικό τένις σήμερα. Σε εμάς τους  επαγγελματίες να παίξουμε μπροστά στο ελληνικό κοινό ενώ στους ξένους παίκτες να γνωρίσουν την Αθήνα και να πάρουν μια εικόνα από τη χώρα μας, την οποία δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ στο παρελθόν. Είμαι βέβαιος ότι ήρθαν πολύ καλοί παίκτες. Το τουρνουά δεν θα μπορούσε να μην είναι δυνατό γιατί διεξάγεται σε πολύ καλή εποχή (πάνω που αρχίζει η περίοδος στα χωμάτινα γήπεδα) και σε έναν τόπο που, από πλευράς απόστασης, εξυπηρετεί τους Ευρωπαίους παίκτες».

Video highlights
Previous articleΣτο βασίλειό του…
Next articleΠρώτο σερβίς με εκπλήξεις