Στον ιδρυτή και Διευθύνων σύμβουλο της Oracle, μιας εκ των κορυφαίων εταιριών στο χώρο της πληροφορικής, Λάρι Έλισον πουλήθηκαν εξ’ολοκλήρου τα δικαιώματα του ΒΝP Paribas Open που διεξάγεται κάθε Μάρτιο στο Indian Wells Tennis Garden της Καλιφόρνια και ανοίγει το χωρό των Masters Series.

Ο Έλισον ίδρυσε την Tennis Ventures LLC η οποία απέκτησε, όχι μόνο τα δικαιώματα του τουρνουά αλλά και τις εγκαταστάσεις του Indian Wells Tennis Garden οι οποίες υπολογίζονται στα 50-100 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Sports Business Journal.

"Είμαι ενθουσιασμένος αυτή την εποχή. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ότι λατρεύω αυτό το άθλημα. Παίζω συχνά, παρακολουθώ τις εξελίξεις και ανυπομονώ να ξεκινήσει το επόμενο Indian Wells Masters όπου θα φιλοξενήσει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο" τόνισε ο Λάρι Έλισον.

Ο ιδρυτής της Oracle συνέχισε λέγοντας: "Το συγκεκριμένο τουρνουά έχει γερά θεμέλια και έχει μια από τις καλύτερες τενιστικές υποδομές στον κόσμο. Σκοπεύω να το επεκτείνω και να συνεχίσω το όραμα ενός εκ των καλύτερων τουρνουά παγκοσμίως".

Ο Έλισον αγόρασε τα δικαιώματα της διοργάνωσης από την PM Sports Management των Τζορτζ Μάκιν και Μπομπ Μίλερ του Tennis magazine, της ομοσπονδίας αντισφαίρισης των ΗΠΑ (USTA) και των πρώην αθλητών, Πιτ Σάμπρας, Κρις Έβερτ και Μπίλι Τζιν Κινγκ.

Video highlights
Previous articleΣάρωσαν μέσα κι έξω απ’τα courts
Next articleΝίκησε και τον Μέσι ο Ντελ Πότρο