Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, διαφορετικό από τα άλλα, προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο του Ελληνικού internet το οποίο υπόσχεται να ικανοποιήσει κάθε απαιτητική ανάγκη. Το Tennisphilosophy.gr φέρει τη σφραγίδα μιας εκ των κορυφαίων προπονητριών, της Gabriella Maria Precup και ήρθε για να… μείνει!

Το tennisphilosophy.gr χαρακτηρίζεται απ’την καλαισθησία, τη λειτουργικότητα και φυσικά για το πλήθος των προϊόντων που μπορεί να βρει κάποιος ενώ καλύπτει όλο το φάσμα των αθλημάτων με ρακέτα (τένις, πινγκ-πονγκ, squash, badminton).

Παράλληλα το διαθέτει αποκλειστικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς καθώς η Γκάμπι Πρεκούπ είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα κορυφαίων εταιριών όπως η Iso Speed (Εταιρία παραγωγής πλεγμάτων), Unique Sports (overgrips που χρησιμοποιούν κορυφαίοι τενίστες στον κόσμο), Artengo (εταιρία παραγωγής του Rollnet το οποίο είναι κινητό φιλέ για πινγκ πονγκ), Karel Spicak (μηχανή εκμάθησης τένις για τα χτυπήματα Spin, topspin και slice), Rohner (Ελβετική καλτσοβιομηχανία με προϊόντα ποιοτικά) και της Klip (η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε πλέγματα από φυσικό έντερο πριν από 70 χρόνια).

Στο ηλεκτρονικό κατάσταση το οποίο αποτελεί επέκταση της παραδοσιακής βιτρίνας (Αλκυόνης 8, Φάληρο, 210.9880827) μπορεί να δει κάποιος βίντεο με την παρουσίαση ορισμένων προϊόντων, ένα πλήρες βιογραφικό της Γκάμπι Πρεκούπ αλλά και να πλοηγηθεί στις κατηγοριοποιημένες ενότητες με βάση το άθλημα που τον ενδιαφέρει (τένις, πινγκ πονγκ κλπ), το είδος (ρακέτες, τσάντες, ρούχα) και το brand (wilson, head κλπ).

Επίσης στις εγκαταστάσεις του καταστήματος στο Φάληρο, μπορούν οι φίλοι του αθλήματος να πλέξουν την ρακέτα τους με πλέγμα της αρεσκείας τους ενώ η παράδοση της πλεγμένης ρακέτας γίνεται επι τόπου και χωρίς καθυστερήσεις.

Οι αγορές γίνονται εύκολα, γρήγορα, απλά και πάνω απ’όλα με ασφάλεια είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ενώ υπάρχει και δυνατότητα της αντικαταβολής.

Μια βόλτα από το tennisphilosophy.gr θα σας πείσει…

Video highlights
Previous articleΠυρπολήθηκε η Ισπανική αρμάδα
Next articleΣτο πλευρό του… εχθρού!