Ένα από τα ιστορικότερα brands στον χώρο του τένις ετοιμάζεται να "αναστήσει" ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο 22χρονος Σέρβος, μετά την έλευση του Άντι Μάρει στην Adidas, είδε ότι δεν υπάρχει χώρος για τον ίδιο στον Γερμανικό κολοσσό και δεν άργησε να βρει νέα στέγη στην Ιταλική Sergio Tacchini η οποία έτσι κάνει γερό μπάσιμο στην αγορά.

Το θρυλικό "Τ" επιστρέφει στην πρώτη γραμμή της τενιστικής επικαιρότητας μετά τον γάμο της Sergio Tacchini με έναν εκ των κορυφαίων τενιστών της εποχής μας. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από μια μακρά και επιτυχημένη πορεία φορώντας τα ρούχα της Adidas, από τον Ιανουάριο του 2010 θα ντύνεται με τα ρούχα του γνωστού Ιταλικού οίκου.

Έτσι, ο Νόλε έκανε μια πλήρη περιστροφή 180 μοιρών καθώς φέτος άλλαξε ρακέτα (από Wilson σε Head) ενώ από του χρόνου το σηματάκι της Adidas στο στήθος του Σέρβου αντικαθίσταται με αυτό της Sergio Tacchini.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με την Sergio Tacchini. Είναι ένα πολύ δυνατό brand και έχει το τένις στο DNA της. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να γίνομαι μέρος ενός θρύλου" τόνισε ο Τζόκοβιτς, αποκαλύπτοντας έτσι την πολυετή συμφωνία με την Ιταλική εταιρία.

Η διάρκεια του συμβολαίου καθώς και το χρηματικό ύψος της συμφωνίας δεν έχει γίνει γνωστό.

H Tacchini τα τελευταία χρόνια ήταν ο "φτωχός" συγγενής στα courts, έχοντας σαν μπρωστάρηδες τους Τόμι Ρομπρέδο και Ίβο Κάρλοβιτς. Το "βαρύ" brand κατά το παρελθόν έχει ντύσει σπουδαία ονόματα με πρώτο και κυριότερο αυτό του Πιτ Σάμπρας αλλά και τους Τζον ΜακΕνρόε και Τζίμι Κόνορς.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές εβδομάδες ο Άντι Μάρει "χώρισε" με την Fred Perry και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Adidas, έναντι 5εκ. ευρώ το χρόνο…