Το εντυπωσιακό μπάσιμο της Dunlop στα courts, συνεχίζεται. Μετά τον Νικολάι Νταβιντένκο, η κορυφαία Βρετανική εταιρία κατασκευής ρακετών, πρόσθεσε στην ομάδα της ένα ακόμη σπουδαίο όνομα του παγκοσμίου τένις και συνεχίζει να κερδίζει τον πόλεμο των εντυπώσεων ανάμεσα στις υπόλοιπες εταιρίες.

Ο 26χρονος Ισπανός, Φερνάντο Βερντάσκο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Dunlop και θα χρησιμοποιεί ρακέτες, strings και accessories της γνωστής Βρετανικής φίρμας ενώ παράλληλα θα παίξει και σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα της Dunlop “D-Squad” το οποίο αφορά την ανάδειξη junior τενιστών.

“Είναι μια υπερήφανη στιγμή για μένα, να εκπροσωπώ το brand της Dunlop η οποία είχε και έχει σπουδαίους τενίστες στην ομάδα της. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και με τη βοήθεια της Dunlop ελπίζω να πραγματοποιήσω την καλύτερή μου χρονιά.

Ο Barry Leach, διευθυντής Μarketing της Dunlop, ανέφερε: “Ο Φερνάντο είναι τενίστας παγκοσμίου κλάσης και η προσθήκη του αποδεικνύει ότι η Dunlop στοχεύει στην ποιότητα. Έχει ένα εξαιρετικό στυλ παιχνιδιού και αν μπορέσει να χτίσει στην εκπληκτική περσινή χρονιά που πραγματοποίησε, περιμένω να είναι βασικός στο top10 της παγκόσμιας κατάταξης φέτος”.

Ο Βερντάσκο ο οποίος μέχρι πρότεινος αγωνιζόταν με ρακέτα της εταιρίας Technifibre, σύντομα θα ανακοινώσει το μοντέλο της Dunlop με το οποίο θα προσπαθήσει να καθιερωθεί στο top10 της ATP.

Στην Dunlop είναι επίσης οι Νικολάι Νταβιντένκο, Γιούργκεν Μέλτζερ, Νίκολας Αλμάγκρο και Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα.

Επίσημος αντιπρόσωπος Dunlop στην Ελλάδα
Νίκος Δρακάτος – PLAYSPORTS
Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό, 154 51, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 6749676, 210 6749609
www.playsports.gr

Video highlights
Previous articleΟ Big Sam αποκατέστησε την τάξη
Next article4o προπαιδικό Α/Κ 10 ετών