Η Κιμ Κλάιστερς πήρε φόρα και δεν δείχνει διατεθιμένη να σταματήσει τώρα, ειδικά μετά το απίστευτο κατόρθωμα στη Νέα Υόρκη με την κατάκτηση του US Open. Η 26χρονη Βελγίδα, Νο17 πλέον στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι το 2010 θα αγωνιστεί σε 16 τουρνουά, εκ των οποίων τα τέσσερα θα είναι όλα τα Grand Slam.

"Θα προσπαθήσω να μοιράσω τα ταξίδια μου σε όλο τον κόσμο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι θα ταξιδεύω μαζί με την οικογένειά μου" τόνισε η Κιμ Κλάιστερς σε Βέλγους δημοσιογράφους την Πέμπτη ενώ αποκάλυψε ότι για φέτος θα αγωνιστεί μόλις σε ένα ακόμη τουρνουά, αυτό στο Λουξεμβούργο τον επόμενο μήνα.

Το ποδαρικό της στο 2010 θα το κάνει στο Brisbane International και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, το Australian Open στη Μελβούρνη.

Παράλληλα, η σπουδαία Βελγίδα τενίστρια η οποία πλέον θα έχει και μεγάλο εγχώριο ανταγωνισμό μετά την είδηση της επιστροφής και της Ζιστίν Ενάν, τον επόμενο Φεβρουάριο σχεδιάζει να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας της, χωρίς να αποκλείεται να αποτελέσει ένα αχτύπητο δίδυμο με την "αντίζηλό" της, Ενάν.

Μετά το Roland Garros και το Wimbledon της επόμενης περιόδου, η Κλάιστερς θα ταξιδέψει στο Πεκίνο και την Ντόχα, αφού βέβαια υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Flushing Meadows.

Η Κλάιστερς ήδη ξέρει τα 12 τουρνουά που θα αγωνιστεί το 2010 ενώ αναμένεται να προστεθούν και 3-4 αργότερα στη σεζόν.

"Μου πήρε περισσότερο χρόνο για να διαλέξω τα τουρνουά απ’ότι έκανα στην πρώτη μου καριέρα. Αναγκάστηκα να βγάλω εκτός κάποια τουρνουά που συνήθιζα να παίζω όταν δεν ήμουν μητέρα" τόνισε η Κλάιστερς, κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων, και οι δύο στο Αμερικανικό Όπεν (2005, 2009).

Video highlights
Previous articleΕλληνικό χρώμα στα προκριματικά
Next articleΕκτός Τόκιο η Σερίνα