Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται το Intersport Tennis Open, το σπουδαίο τενιστικό event στο Salonica Tennis Club στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, το οποίο θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή των ημι-τελικών (ταμπλό και πρόγραμμα ημέρας).

Προς το παρών, τα μεγάλα φαβορί προχωρούν ακάθεκτα στις κατηγορίες τους χωρίς να έχουν συναντήσει την παραμικρή αντίσταση κάτι που αναμένεται να συμβεί όσο φτάνουμε προς το τέλος της διοργάνωσης.

Στην κατηγορία Όπεν, ξεχωρίζει φυσικά το όνομα του πρόσφατου πρωταθλητή Ελλάδος, Πάρι Γεμουχίδη ο οποίος στους δύο πρώτους αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα στο τουρνουά (τώρα βρίσκεται στους “8”), έχει χάσει μόλις ένα game. Μέχρι τα ημιτελικά όπου θα συναντήσει έναν εκ των Σιδεράκο/Κεϊσίδη ο Γεμουχίδης δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ενώ δίχως αμφιβολία είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και για το χρηματικό έπαθλο των 1,000 ευρώ.

Στην επόμενη κατηγορία “26-35” ο Αριστοτέλης Σαρατζίδης άφησε τις διαιτητικές καρέκλες στο πρόσφατο ITF Athens Open και επέστρεψε εσπευσμένα στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να σηκώσει την κούπα της κατηγορίας, μιας και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Ο… Τέλης, στον πρώτο του αγώνα νίκησε εύκολα 6-3, 6-1 τον Εσκιάδη ενώ στους “16” θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Δημήτρη Εμεξεζίδη την Τετάρτη.

Η κατηγορία 35-45 του Intersport Tennis Open είναι αυτή με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και τρεις τενίστες θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο κάτοχος του τίτλου Αλέξανδρος Γιαννόπουλος, ο περσινός φιναλίστ Δημοσθένης Τοπάλης και ο ιδιαίτερα επικίνδυνος Γιώργος Μαμάσης στον έναν αγώνα που έχουν δώσει μέχρι σήμερα, δεν έχουν συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα και αναμένεται να συναντηθούν αργότερα στην εβδομάδα.

Το Intersport Tennis Open διοργανώνεται από την κορυφαία αλυσίδα αθλητικών ειδών με δύο σταθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αμέσως μετά το τέλος του ITO Salonica, η δράση θα μεταφερθεί στα χωμάτινα courts του Ομίλου Γλυφάδας για το σπουδαίο αθηναϊκό τουρνουά 13-31 Οκτωβρίου το οποίο θα προσελκύσει όλα τα κορυφαία ονόματα σε επίπεδο club players αλλά και αρκετούς… masters!

xls ITO SALONICA DRAW (.xls 0,5MB)

xls ITO SALONICA DAILY ORDER OF PLAY (.xls 0,08MB)

Video highlights
Previous articleΑντίο Πεκίνο…
Next articleΠοιά κρίση;