Η δυνατή βροχή στη Φλόριντα δεν έχει επιτρέψει καν την έναρξη των σημερινών αναμετρήσεων στο Sony Ericsson Open και σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις δεν αναμένεται να σταματήσει μέχρι αργά το απόγευμα (γύρω στις 20:00-23:00 ώρα Ελλάδος), δημιουργώντας απίστευτο πονοκέφαλο στους διοργανωτές!
Απόψε φόρα τα καλά σου!
Η σπουδαία αναμέτρηση (23:30GR-Novasports4) του Μάρκου Παγδατή κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς, ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα στο Sony Ericsson Open του Μαϊάμι, το οποίο περιλαμβάνει τα 8 εναπομείναντα παιχνίδι του 3ου γύρου της διοργάνωσης.
Ο 24χρονος πρωταθλητής από τη Μεγαλόνησο, βρίσκεται σε σπουδαία αγωνιστική κατάσταση εδώ και αρκετούς μήνες και καλείται να επιβεβαιώσει τον δυναμικό του χαρακτήρα, ειδικά όταν βρίσκει απέναντί του τενίστες της πρώτης 10αδας.
Ένας από αυτούς είναι και ο σπουδαίος Κροάτης, Μάριν Τσίλιτς ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη θέση της καριέρας του, καταλαμβάνοντας το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης του ανδρικού τένις, έχοντας αποδείξει ότι διαθέτει πλούσια προσόντα για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.
Ο πρόωρος και απρόσμενος αποκλεισμός του στο 2ο γύρο του προηγούμενου Masters απ’τον Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπεζ, αναγκάζει τον 20χρονο Κροάτη να βάλει τα δυνατά του στο Μαϊάμι, προκειμένου να μετριάσει τη "χασούρα" γεγονός που τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο, στη σημερινή αναμέτρηση με τον Παγδατή.
Και οι δύο αντίπαλοι έδειξαν σε καλή κατάσταση στον πρώτο τους αγώνα στο Key Briscane με τον Μάρκο να ξεπερνά εύκολα το εμπόδιο του Χουάν Ιγκνάσιο Τσέλα με 6-2, 6-4 και τον Τσίλιτς να επικρατεί με 6-3, 6-1 του Στεφάν Ρομπέρ.
Το παιχνίδι αναμένεται να κριθεί στο σερβίς, στη σταθερότητα που θα επιδείξουν οι δύο μονομάχοι από τη βασική γραμμή και φυσικά στην αποτελεσματικότητα των δύο στις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν, με τον Μάρκο Παγδατή να μην είναι ιδιαίτερα καλός σε αυτόν τον τομέα καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια του, τόσο με τον Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Dubai όσο και κόντρα στον Ρομπρέδο στους "16" του Indian Wells, έχασε άπειρες ευκαιρίες για break τις οποίες πλήρωσε με ήττα.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τον Ρότζερ Φέντερερ να έχει σχετικά εύκολο έργο κόντρα στον Γάλλο, Φλοράν Σερά (20:00GR-Novasports4), ενώ η Λατινοαμερικάνικη μονομαχία των Γκονζάλεζ και Μονάκο (02:00GR) κλέβει την παράσταση στο βραδινό session στο Μαϊάμι.
Το πρόγραμμα στο κεντρικό court του Crandon Park Tennis Center, θα κλείσει η μεγάλη γυναικεία αναμέτρηση της Ζιστίν Ενάν κόντρα στη Βέρα Ζβονάρεβα.
Το πρόγραμμα στο Novasports4 (ώρες Ελλάδος)
18:00 Fish (U.S.) vs Lopez (Spain)
20:00 Federer (Switzerland) vs Serra (France)
22:00 Verdasco (Spain) vs Melzer (Austria)
23:30 Baghdatis (Cyprus) vs Cilic (Croatia)
01:00 Soderling (Sweden) vs Petzschner (Germany)
02:00 Gonzalez (Chile) vs Monaco (Argentina)
Αναλυτικά το Order of Play της Δευτέρας (29/03) – Το Μαϊάμι είναι 7 ώρες πίσω –