Προς πώληση είναι τα δικαιώματα του ATP World Tour 250 τουρνουά των 450.000 δολαρίων στην Ιντιανάπολις των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Indianapolis Tennis Championships Inc, ψάχνεται ήδη η νέα έδρα και ο αγοραστής των δικαιωμάτων ο οποίος αναμένεται να γίνει γνωστός μέχρι το τέλος Δκεμβρίου.

O διευθυντής των αγώνα, Κέβιν Μάρτιν τόνισε πρόσφατα ότι λόγω των οικονομικών δυσκολιών, είναι αδύνατο να συνεχίσει η διοργάνωση στην ίδια έδρα και αποκάλυψε ότι οι ιθύνοντες κινούνται προς την κατεύθενση εύρεσης επενδυτή για να αγοράσει τα δικαιώματα του τουρνουά το οποίο είναι από τα πιο παλιά στην Αμερικανική Ήπειρο.

Ξεκίνησε το 1921 σαν Western Open Championships ενώ το 1979 μεταφέρθηκε στην Indianapolis U.S. Open Clay Court Championships μέχρι το 1987 όπου μετατράπηκε σε hardcourt.

Για 10 συνεχόμενα χρόνια, από το 1988 μέχρι το 1997, το Indianapolis Tennis Championships έπαιρνε το βραβείο του καλύτερου τουρνουά της σεζόν ενώ και το 2001 ψηφίστηκε από τους τενίστες "Tournament of the Year".

Τον τίτλο στην Indianapolis έχουν κατακτήσει μεγάλα ονόματα του παρελθόντος όπως ο Τζον ΜακΕνρόε, ο Πιτ Σάμπρας, ο Μπόρις Μπέκερ αλλά και πιο νέοι όπως ο Άντι Ρόντικ, ο Τζέιμς Μπλέικ και φέτος ο Ρόμπι Τζινέπρι.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια το συγκεκριμένο τουρνουά προσέλκυε περίπου 100.000 θεατές, ωστόσο τα τρία τελευταία χρόνια μετά και την απόσυρση της RCA ως χορηγός, η επισκεψιμότητα περιορίστηκε στις 41.000 θεατές και όλο και λιγότερα μεγάλα ονόματα το επέλεγαν για την προετοιμασία τους ενόψει του US Open.

Video highlights
Previous articleΤα έφαγε η… μαρμάγκα!
Next articleΗΕΑD και ATP μαζί έως το 2012