Βροχή έπεσαν τα πρόστιμα στο φετινό Αμερικανικό Όπεν. Όπως έγινε γνωστό και ο Ρότζερ Φέντερερ, μετά τις Ζβονάρεβα, Σ.Γουίλιαμς και τον Ντάνιελ Κελερέρ, κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο για τη διαφωνία που είχε με τον διαιτητή, Jake Garner κατά τη διάρκεια του τελικού στο US Open, κόντρα στον Χ.Μάρτιν Ντελ Πότρο.

Ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης, Κρις Βιντμάγιερ, είπε ότι στον Φέντερερ επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500 δολαρίων για απρεπεή συμπεριφορά προς τον chair umpire του τελικού την περασμένη Δευτέρα, το ίδιο ποσό ακριβώς που αφορούσε και τις ποινές των Βέρα Ζβονάρεβα και Ντάνιελ Κέλερερ.

Ο Βιντμάγιερ έκανε και τη "σούμα" του US Open, ανακοινώνοντας ότι το συνολικό ποσό από τις χρηματικές ποινές ανέρχεται στα 31.500 δολάρια με τη Σερίνα Γουίλιαμς να πληρώνει το 1/3 του συνολικού προστίμου. Η 27χρονη Αμερικανίδα που κόντεψε να δείρει την επόπτρια γραμμών στον ημιτελικό με την Κιμ Κλάιστερς, τιμωρήθηκε με 10.000 δολάρια για την απρεπή συμπεριφορά της και 500 για το σπάσιμο της ρακέτας της στο 1ο σετ.

Τέλος, ο Ντάνιελ Νέστορ από τον Καναδά, καλείται να πληρώσει 5.000$ πρόστιμο επειδεί τα έβαλε με έναν φίλαθλο.

Video highlights
Previous articleΜατσάρες στη Φιλοθέη
Next articleΎμνοι για Ντελ Πότρο