Τέσσερις σπουδαίους προημιτελικούς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Παρασκευής στο BNP Paribas Masters του Παρισιού, με τις αναμετρήσεις Τζόκοβιτς-Μπέρντιχ και Ναδάλ-Βαβρίνκα να κόβουν την ανάσα και να δίνουν γεύση από O2 Arena.
Σε ρυθμούς ATP World Tour Finals μπαίνουμε από σήμερα αφού η προημιτελική φάση του Paris Masters, φιλοξενεί έξι από τους οχτώ κορυφαίους τενίστες της χρονιάς που σε λίγες ημέρες θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στο σπουδαιότερο indoor τουρνουά στη σεζόν.
Με εξαίρεση τους Φέντερερ και Νισικόρι που αποκλείστηκαν στον 3ο γύρο του Παρισιού, οι Τζόκοβιτς, Μάρει, Βαβρίνκα, Μπέρντιχ, Ναδάλ και Φερέρ μένουν ακόμα όρθιοι στη μάχη τίτλου στο Bercy ενώ οι Γκασκέ και Ίσνερ συμπληρώνουν την 8αδα, χάνοντας την τελευταία στιγμή την ευκαιρία να βρεθούν κι αυτοί στην Ο2 Arena.
Μάλιστα, ο Γκασκέ είναι πρώτος αναπληρωματικός για το ATP Finals ενώ αν ο Ίσνερ κερδίσει σήμερα τον Φερέρ θα προκριθεί κι εκείνος ως αναπληρωματικός για το Λονδίνο…
Από το πρόγραμμα των σημερινών προημιτελικών, ξεχωρίζουν οι δύο μονομαχίες ανάμεσα σε τενίστες που ενδέχεται να συναντηθούν και στην Ο2 Arena, μεταξύ των Τζόκοβιτς-Μπέρντιχ και Ναδάλ-Βαβρίνκα.
Το πρόγραμμα θα ανοίξει (15:00GR-OTE Sport 6HD) η αναμέτρηση του μοναδικού Γάλλου που έχει μείνει ζωντανός στο τουρνουά της πατρίδας του, του Ρισάρ Γκασκέ κόντρα στον υπερφορμαρισμένο Άντι Μάρει ο οποίος έχει εντυπωσιάσει και στα δύο ματς που έχει δώσει στη διοργάνωση, κόντρα σε νεαρούς και ανερχόμενους τενίστες όπως είναι οι Τσόριτς (6-1, 6-2) και Γκοφάν (6-1, 6-0).
Σε εννιά αναμετρήσεις, ο Μάρει προηγείται 6-3 του Γκασκέ ενώ έχει φύγει νικητής από τα τέσσερα τελευταία ραντεβού τους.
Αμέσως μετά, Νταβίντ Φερέρ και Τζον Ίσνερ θα παλέψουν για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στην 4αδα, γνωρίζοντας ήδη τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά από τον πρώτο προημιτελικό. Πρόκειται για την 7η αναμέτρηση των δύο ανδρών, με τον 33χρονο Ισπανό να προηγείται 5-1 στις νίκες!
Το πρόγραμμα στο βραδινό session (20:30GR-OTE Sport 6HD), θα ξεκινήσει με τη σπουδαία αναμέτρηση του υπερασπιστή του τίτλου και Νο1 του ταμπλό, Νόβακ Τζόκοβιτς απεναντι στον Τόμας Μπέρντιχ που προσπαθεί να βρει τη σταθερότητα που χαρακτήριζε το παιχνίδι του στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.
21 φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι οι δύο άνδρες, με τον Νόλε να προηγείται με το βαρύ 19-2 του Τσέχου ενώ έχει έξι σερί νίκες.
Το κερασάκι στην τούρτα μιας συναρπαστικής ημέρας, θα μπει με τη σπουδαία αναμέτρηση των Ράφαελ Ναδάλ και Στάνισλας Βαβρίνκα που θα βρεθούν αντιμέτωποι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, μετά τη συντριπτική νίκη του Ισπανού με 6-2, 6-1 στα προημιτελικά του Shanghai Masters που έβαλε τέλος στο σερί δύο νικών του αντιπάλου του.
Συνολικά, Ράφα και Σταν θα συναντηθούν για 16η φορά, με τον αριστερόχειρα Ισπανό να προηγείται 13-2.
Φωτογραφίες απ’το τελευταίο Masters της σεζόν στο Παρίσι
Posted by Tennis24 on Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015
PARIS MASTERS DRAW | OOP | Πρόγραμμα μεταδόσεων










































