Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου ξεκινούν οι αγώνες στο Marfin Junior Cup που θα διεξαχθεί 16-17 και 23-24 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, στο Athens Tennis Center (Εριφύλης 9, Χαλάνδρι). Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα των δύο πρώτων ημερών.

Ο ιδιαίτερα δραστήριος, στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιάς, Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής με την πολύτιμη βοήθεια της Marfin Egnatia Bank, διοργανώνει το πρώτο τουρνουά junior για το 2010 το οποίο αναμένεται να προσελκύσει πολλούς επίδοξους αυριανούς πρωταθλητές στις χωμάτινες εγκαταστάσεις του ομίλου.

Οι πρώτοι αγώνες με τις κατηγορίες Αγόρια 10, 12, 14 και Κορίτσια 10, 12, 14 θα πραγματοποιηθούν το πρώτο διήμερο (16-17 Ιαν.) ενώ οι υπόλοιπες κατηγορίες Αγόρια 16, 18 και Κορίτσια 16, 18 το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου της Κυριακής

Περισσότερες πληροφορίες στο www.tennisagiaparaskevi.gr

Video highlights
Previous articleΚαμπανάκι από Έλενα σε Σερίνα
Next articleΚαι τώρα μόνο ντέρμπι