H εκπληκτική πορεία της Βιρζινί Ραζανό στο Ντουμπάι, συνεχίζεται… Η 26χρονη Γαλλίδα, μετά τις Σάφινα και Χαντούκοβα, πέταξε εκτός διοργάνωσης και το Νο5 του ταμπλό, Βέρα Ζβονάρεβα νικώντας με 2-0 σετ μια από τις πιο φορμαρισμένες τενίστριες και έκλεισε ραντεβού στα ημιτελικά του Championships με την εξαιρετική, Κάια Κανέπι.
Μετά από μια σκληρή μάχη που διήρκησε 2 ώρες και 23 λεπτά, η Ραζανό επικράτησε 7-6(6), 7-5 της Ζβονάρεβα για τον προημιτελικό γύρο του Premier τουρνουά της WTA των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Η "ξεχασμένη" Γαλλίδα, στο 2ο γύρο είχε αποκλείσει το Νο2 του κόσμου και του ταμπλό, Ντινάρα Σάφινα (6-4, 6-2) ενώ στις "16" απέκλεισε την πρώην top10 Σλοβάκα, Ντανιέλα Χαντούκοβα (6-2, 1-6, 6-2).
Η Ζβονάρεβα πλήρωσε τα πολλά αβίαστα λάθη που πραγματοποίησε στον αγώνα και δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, πέφτοντας στις "δαγκάνες" της Ραζανό η οποία μετέτρεψε σε Break τις 6 από τις 13 ευκαιρίες που δημιούργησε στο ματς.
Επόμενη αντίπαλος για την Γαλλίδα, η εξαιρετική Εσθονή, Κάια Κανέπι. Το Νο16 του ταμπλό, μια μέρα μετά τον θρίαμβό της επί της Γέλενα Γιάνκοβιτς, επικράτησε 6-3, 7-5 της Έλενα Βέσνινα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Dubai Tennis Championships όπου κόντρα στην Ραζανό θα παίξει τις πιθανότητές της για είσοδο στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.
Πέμπτη 18/2: Προημιτελικά Dubai Championships
16-Kanepi (Estonia) beat Vesnina (Russia) 6-3 7-5
Razzano (France) beat 5-Zvonareva (Russia) 7-6(6) 7-5
17:00 Dementieva (Russia) vs V.Williams (U.S.)
19:00 S.Williams (U.S.) vs Ivanovic (Serbia)
Διαβάστε επίσης
Τετάρτη 18/2: Σέρβα ασθενής
Tρίτη 17/2: Της έληξε η… βίζα
Tρίτη 17/2: Το Ντουμπάι μίλησε
Δευτέρα 16/2: Εκδίκηση στο Ντουμπάι
Κυριακή 15/2: Υπ’ατμόν το Dubai Championships
Κυριακή 15/2: Οι φωτογραφήσεις την μάραναν
DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS DRAW