Το Tennis24, το πρώτο ειδησεογραφικό site για το τένις στην Ελλάδα, νιώθει την υποχρεώση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν να διοργανωθεί το Status Athens Open. Από τον εμπνευστή του όλου εγχειρήματος, κ. Λυμπέρη μέχρι τον πιο πιτσιρικά (η πιτσιρίκα) που επέστρεφε τις μπαλες στους αθλητές, σε όλους αξίζουν συγχαρητήρια για ένα άψογο τουρνουά που ήδη έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από την ATP και τη διεθνή τενιστική κοινότητα.

Το ελληνικό τένις και το φίλαθλο κοινό, όπως φάνηκε άλλωστε και από την προσέλευση στο τουρνουά, χρειάζονται τέτοιες ενέργειες που βοηθούν στη διάδοση και την εξάπλωση του αθλήματος στη χώρα μας δίνοντας παράλληλα το ερέθισμα στους νεαρούς τενίστες να ασχοληθούν επαγγελματικά με την αντισφαίριση.

Κύριε Λυμπέρη, Κ. Ζαννιά, Κ. Σαρατζίδη, Κ. Αποστολίδη, Κ. Ζητρίδη, Κ. Γαβαλά, Κ. Χαλέμο, Κ. Χαριτωνίδη… Πάρη, Χάρη, Κώστα, Αλέξανδρε, Νίκο Ρ., Νίκο Σ., Λευτέρη, Γιώργο Μ., Κωνσταντίνε, Αριστοτέλη, Πιέρ, Δημήτρη, Τάσο, Φώτη, Βαγγέλη, Γιώργο Τ., Στέφανε, Γιώργο Δ., Ιάσωνα Δ. το αναγνωστικό κοινό του Tennis24 σας ευχαριστεί και σας προτρέπει να συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό και με το ίδιο πάθος με έναν και μοναδικό στόχο: Να γίνει το τένις το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα. Πολλά μπράβο και στους χορηγούς που επέλεξαν να επενδύσουν στο Status Athens Open και γενικά στο ελληνικό τένις γιατί η βοήθειά τους είναι πολύτιμη αλλά και στους ξένους αθλητές που μας πρόσφεραν τένις υψηλού επιπέδου.
 
Το 1ο Status Athens Open είναι η καλύτερη προίκα για την επόμενη διοργάνωση και αν κρίνουμε από την πρώτη, είμαστε βέβαιοι πως του χρόνου η διοργάνωση θα γίνει ακόμα καλύτερη αφού πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Tennis24

Video highlights
Previous articleΜε διαφορά ασφαλείας στο χώμα
Next articleTo πρώτο μεγάλο εμπόδιο