Ο μύθος των αδερφών Γουίλιαμς συνεχίστηκε στο Παρίσι. Η Σερίνα και η Βίνους μπορεί να μην κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο στο μονό, ωστόσο όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους κανείς δεν μπορεί να τις σταματήσει. Οι Γουίλιαμς νίκησαν 2-0 τις Σρεμπότνικ/Πέτσκε και πανηγύρισαν τον 4ο συνεχόμενο Grand Slam τίτλο τους!

Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς ολοκλήρωσαν το ημερολογιακό Grand Slam, έστω και σε δύο διαφορετικές σεζόν (έχουν ακόμη καιρό για το πραγματικό Slam) κατακτώντας τον 4ο συνεχόμενο Major τίτλο τους, πανηγυρίζοντας το διπλό του Roland Garros την Παρασκευή.

Οι δύο Αμερικανίδες πρωταθλήτριες οι οποίες μετά την πορεία τους στο Παρίσι θα ανέβουν σαν ζευγάρι στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης της WTA τη Δευτέρα, επικράτησαν εύκολα με 6-2, 6-3 των Κβέτα Πέτσκε και Κατερίνα Σρεμπότνικ, επιβεβαιώνοντας την πλήρη κυριαρχία τους και στα διπλά.

Το Νο1 και το Νο2 του κόσμου στο μονό, χρειάστηκαν 73 λεπτά για να φτάσουν στον 12ο τίτλο Grand Slam της καριέρας τους το οποίο πρόσθεσαν στα τρία προηγούμενα σε Wimbledon 09, US Open 09 και Australian Open 2010.

Οι Γουίλιαμς είναι μόλις το τρίτο ζευγάρι στην ιστορία του γυναικείου τένις που έχουν στην κατοχή τους και τα τέσσερα Grand Slams.

Τη Δευτέρα η Σερίνα Γουίλιαμς θα γίνει η 6η τενίστρια στην ιστορία που θα κατέχει τόσο το Νο1 της WTA στα μονά όσο και στα διπλά!

Παρασκευή 04/06: Τελικός διπλού γυναικών
S.Williams/V.Williams beat Peschke/Srebotnik 6-2 6-3

Video highlights
Previous articleΞεκινάει η Pro… δράση!
Next articleΦέτος είναι δικό μου!