Λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα (24/05), η προθεσμία για τις συμμετοχές για το μεγάλο τουρνουά Atlantis Summer Open στις εγκαταστάσεις του Atlantis Sports Club (Αγ.Αθανασιου 60, Ανθούσα), παρατείνεται κατά μια μέρα και λήγει την Τρίτη 25 Μαΐου.

Το ΟΠΕΝ του Καλοκαιριού
Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Winter Open τον Φεβρουάριο, το Atlantis Sports Club (Αγ.Αθανασιου 60, Ανθούσα) διοργανώνει ένα πραγματικό ΌΠΕΝ με το οποίο θα ανοίξει η καλοκαιρινή περίοδο των τουρνουά στην Αθήνα. Το Atlantis Summer Open θα διεξαχθεί από τις 28/05 έως τις 20/06 και θα έχει, στην κυριολεξία, τα πάντα!

Τέλος οι προπονήσεις…. Πλέξτε τις ρακέτες σας και ετοιμαστείτε για επικές τενιστικές μάχες στα χωμάτινα courts του Atlantis Club.

Το γνωστό κλαμπ των βορείων προαστίων, πιστό στις εξαγγελίες του, καλοσωρίζει το Καλοκαίρι με ένα ΌΠΕΝ που όμοιό του δεν έχει διοργανωθεί ξανά στη χώρα μας.

Στις γνωστές κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών, προσθέστε ένα ταμπλό με Masters με συνολικό χρηματικό έπαθλο 2500€, τρεις κατηγορίες Beach Tennis (Ανδρών/Γυναικών/Μικτά) και Junior κατηγορίες. Δηλαδή ένα πραγματικό τενιστικό υπερθέαμα για όλες τις ηλικίες, για όλα τα γούστα…

Οι μετέχοντες στο τουρνουά θα λάβουν μέρος σε κλήρωση ελκυστικών δώρων (ευρωπαϊκά ταξίδια, ετήσιες συνδρομές στο Atlantis Club, αθλητικό υλικό από Adidas κ.α.) που προσφέρουν οι χορηγοί του τουρνουά.

Για την κλήρωση θα δίνεται ένας λαχνός για κάθε συμμετοχή του παίκτη ή της παίκτριας στο τουρνουά και ένας επιπλέον λαχνός για κάθε νικηφόρο αγώνα. Ταυτόχρονη συμμετοχή σε μονά & διπλά, δίνει τη δυνατότητα για απόκτηση πολλαπλάσιου αριθμού λαχνών.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 25 Μαΐου στο τηλέφωνο 210 6616886 και στο Fax 210 6616752 καθώς και στο www.atlantissports.gr.

pdf Κατεβάστε την προκύρηξη του τουρνουά

To Αtlantis Sports Club διαθέτει 12 Γήπεδα Τένις
-6 γήπεδα χωμάτινα με συστήματα αποστράγγισης για να υπάρχει δυνατότητα παιξίματος ακόμη και σε περιόδους βροχών
-4 γήπεδα συνθετικού χλοοτάπητα με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και ειδική πλέξη που απαιτεί λιγότερο χαλαζία και προσφέρει γρήγορο παιχνίδι
-2 Γήπεδα quick
Μελετημένος υπερσύχρονος φωτισμός ειδικά για γήπεδα τένις από την Αμερική που προσφέρει ποιοτικό φωτισμό σε κάθε σημείο του γηπέδου (Μ.Ο. 550-650 lux).

Επίσης, στα μέλη του Atlantis δίνεται η δυνατότητα τηλεφωνικής αλλά και ηλεκτρονικής (μέσω του site) κράτησης γηπέδου, αποφεύγοντας έτσι τις πολύωρες αναμονές ενώ υπάρχουν και Online εξελιγμένες υπηρεσίες για έυρεση συμπαίκτη, αναζήτηση αντιπάλου και φυσικά σύστημα ladder για “επικές βαθμολογούμενες μονομαχίες”…

Video highlights
Previous articleΝιώσε επαγγελματίας τενίστας!
Next articleOι Παριζιάνικες αρένες