Ο τραυματισμός του Μάρκου Παγδατή στον καρπό του δεξιού του χεριού δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στα δύο αμερικανικά Masters σε Toronto και Cincinnati, ωστόσο ο 23χρονος Κύπριος πρωταθλητής είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Το Ολυμπιακό τουρνουά τένις ξεκινάει στις 10 Αυγούστου ενώ η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για τις 8 Αυγούστου. Μετά την απαγορευτική διάγνωση του γιατρού στον Καναδά, ο Μάρκος Παγδατής εμφανίστηκε πιο αισιόδοξος για τη συμμετοχή του στο ραντεβού του Καλοκαιριού.

"Η διάγνωση του γιατρού μου δεν είναι τόσο απογοητευτική όσο αυτή που έγινε στον Καναδά. Ο γιατρός μου πιστεύει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα και θα προσπαθήσω τα πάντα για να δώσω το παρόν. Θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες" δήλωσε ο Μάρκος σε Κυπριακά μέσα ενημέρωσης και η αγωνία στο νησί της Αφροδίτης είναι μεγάλη καθώς μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες για διάκριση της Κυπριακής αποστολής, ο Παγδατής είναι αμφίβολος.

Video highlights
Previous articleΕβδομάδα επιβίωσης για Φέντερερ
Next articleΣτο Πεκίνο η Δανιηλίδου