Ο Μάρκος Παγδατής απέσυρε επίσημα τη συμμετοχή του από το Mutua Madrilena ωστόσο το γεγονός ότι, τουλάχιστον ακόμα, δεν έχει ενημερώσει τους Ελβετούς διοργανωτές, οι πιθανότητες να συμμετάσχει στο τουρνουά της Βασιλείας την ερχόμενη εβδομάδα, είναι πολλές.

Η πορεία αποθεραπείας του Μάρκου Παγδατή στον τραυματισμένο του σπόνδυλο, πάει από το καλό στο καλύτερο και είναι πολύ πιθανόν ο 23χρονος Κύπριος να επιστρέψει στα court πολύ πιο γρήγορα απ’το αναμενόμενο. Ο Μάρκος βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα όπου εξετάστηκε από ειδικευμένη ομάδα γιατρών ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Παρίσι όπου προετοιμάζεται για την επάνοδό του στην ενεργό δράση.

"Αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Δεν είμαι σίγουρος ακόμα για το τουρνουά της Βασιλείας αλλά θα δούμε. Ήμουνα στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα και στο Παρίσι θα δοκιμάσω να δω πως είναι η πλάτη μου. Απογοητεύτηκα πολύ με το νέο τραυματισμό, αλλά προσπαθώ σκληρά για να είμαι έτοιμος τη νέα σεζόν" τόνισε ο Μάρκος, Νο42 της παγκόσμιας κατάταξης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Ο Παγδατής στο περσινό Davidoff Swiss Indoors Basel, είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε απ’τον Γιάρκο Νιέμινεν. Οπότε έχει να υπερασπιστεί 60 πολύτιμους βαθμούς στην Ελβετία.

Video highlights
Previous articleΗ συμμορία των τριών
Next articleΑποστολή καμικάζι στη Μαδρίτη