Ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης μετά από αρκετές εβδομάδες σαν Νο2 της Ελλάδας, ήρθε η ώρα της επιστροφής στην άτυπη θέση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα μετά τη δική του άνοδο 11 θέσεων αυτή την εβδομάδα αλλά και τη μεγάλη πτώση 38 θέσεων του Αλεξάνδρου Γιακούποβιτς.

Ο 32χρονος Έλληνας πρωταθλητής, τον τελευταίο καιρό έχει ρίξει εξ’ολοκλήρου το βάρος στην κατασκευή του κέντρου Αντισφαίρισης που φτιάχνει στη Θεσσαλονίκη (βρίσκεται στα τελειώματα) αλλά σίγουρα θα βρει λίγο χρόνο να χαρεί την επιστροφή του στο Νο1 της Ελλάδας. Ο Οικονομίδης αυτή την εβδομάδα κέρδισε 11 θέσεις και βρίσκεται στο Νο503 με 84 πόντους.

Από την άλλη ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς σημείωσε μεγάλη πτώση και έπεσε στο Νο527 της ATP με 80 πόντους ενώ την επανεμφάνισή του στους πίνακες κατάταξης έκανε ο Βασίλης Μαζαράκης ο οποίος μετά τον τίτλο που κατέκτησε στην Αμερική (future 10.000$), εκτινάχθηκε στο Νο925 του κόσμου.

Στις γυναίκες, Άννα Γερασίμου και Ελένη Δανιηλίδου σημείωσαν άνοδο αυτή την εβδομάδα στην κατάταξη της WTA με την πρώτη να κερδίζει 13 θέσεις και να βρίσκεται στο Νο206 και τη δεύτερη με +4 να προσγειώνεται στο Νο260 του κόσμου.

Video highlights
Previous articleΣτο Νο5 ο Ρόντικ
Next articleΗ βαθμολογία είναι μια χαρά