Ο Λέιτον Χιούιτ θα ταξιδέψει στο Παρίσι για το Roland Garros ελπίζοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεών του στο Παριζιάνικο Open. Το πρώην Νο1 του κόσμου και πρωταθλητής σε Wimbledon και US Open, τόνισε ότι θα δουλέψει με τον προπονητή του Τόνι Ρος και τον γυμναστή του, Ιβάν Γκουτιέρεζ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην πόλη του φωτός.

"Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να ταξιδέψω στο Παρίσι για την προετοιμασία με την ελπίδα οι πόνοι στο ισχίο να υποχωρήσουν και να μπορώ να αγωνιστώ. Είμαι αισιόδοξος ότι θα παίξω κανονικά στο Roland Garros αλλά και στην περίοδο του χόρτου και ειδικά στο Wimbledon. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα και να ελπίζω το σώμα μου να ανταποκριθεί".

Ο 27χρονος Αυστραλός δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα τουρνουά τον τελευταίο μήνα και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να συμμετάσχει στο τουρνουά.

Video highlights
Previous articleΘα τον περάσω στο Παρίσι
Next articleΤο ραντεβού της χρονιάς