Έναν διαφορετικό Μάρκο Παγδατή είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μέσα από το blog του ATPtennis.com. Ο Κύπριος, απαλλαγμένος από κάθε τι που έχει σχέση με τον σάλο που δημιουργήθηκε στην Αυστραλία, ξεκουράζεται στη Χαβάι και είναι ετοιμάζεται για το επόμενο ραντεβού.
Ο Κύπριος πρωταθλητής, αποκλείστηκε στον γύρο των "32" του Australian Open από τον Λέιτον Χιούτ σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε στις 04:30 το πρωί, ώρα Αυστραλίας. Ο Παγδατής, μέσω του blog, διηγείται τις δύσκολες ώρες που πέρασε πριν και μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ αυτή την στιγμή βρίσκεται στη Χαβάι για ολιγοήμερες διακοπές προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του και να επανέλθει δριμύτερος για το επόμενο τουρνουά.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου

"Ελπίζω να με συγχωρέσετε που δεν αρθρογράφησα μετά το παιχνίδι με τον Χιούιτ. Το παιχνίδι τελείωσε στις 04:30 το πρωί και στο ξενοδοχείο επέστρεψα μετά από δύο ώρες. Σήμερα όμως θα σας πω τι έγινε…

Με το παιχνίδι του Ρότζερ (Φέντερερ) να ξεκινάει στις 20:00, ο Λέιτον και εγώ ξέραμε ότι θα αργήσουμε να ξεκινήσουμε καθώς ο επόμενος αγώνας προγραμματισμένος ήταν αυτός της Βένους με τη Σάνια. Ήμουν κουρασμένος με το που μπήκα στο παιχνίδι και ήταν δύσκολο να βρω ρυθμό. Μου ήταν δύσκολο να χάσω ένα τόσο κλειστό ματς όμως έχω σπουδαία συναισθήματα από τον αγώνα και γι’αυτό αγαπάω αυτό το άθλημα.

Στο ξενοδοχείο, μετά το ματς, ήταν κουραστικά γιατί ήταν πολύ δημοσιογράφοι μαζεμένοι και οι μνήμες από το παιχνίδι σου έρχονται στο μυαλό συνέχεια. Επέστρεψα στο ξενοδοχείο γύρο στις 06:30 και τους βρήκα όλους ξύπνιους. Προσπάθησα να κοιμηθώ κατά τις 07:30 αλλά δεν μπορούσα. Είχα κράμπες. Τελικά μόλις με πήρε ο ύπνος, η ώρα πέρασε εξαιρετικά γρήγορα. Ένιωθα ότι κοιμόμουν 10 λεπτά, όμως είχαν περάσει πέντε ώρες όταν ο προπονητής μου ήρθε και με σήκωσε στις 12:00 για να προλάβουμε την πτήση.

Σήμερα θα πάω στη Χαβάι για ολιγοήμερες διακοπές που τις χρειάζομαι.

Η ημέρα του αγώνα με τον Χιούιτ άρχισε για μένα στις 8. Έφαγα μερικά φρούτα και ήπια λίγο καφέ για πρωινό και πάντα πίνω ενεργητικό χυμό για να έχω ενέργεια. Πήγα στο δωμάτιο και κάλεσα τη φιλενάδα μου ενώ αμέσως μετά πήγαμε στο γήπεδο για προπόνηση. Γύρω στις 12 άρχισα να κάνω ζέσταμα στο γυμναστήριο με τον φυσιοθεραπευτή μου. Έκανα λίγο ποδήλατο και διατάσεις. Μετά επέστρεψα στο δωμάτιο όπου έφαγα μεσημεριανό και είχα δύο ώρες για να κοιμηθώ μεταξύ 14:00 και 16:00. Έπλινα τα δόντια μου, πακετάρισα τα πράγματά μου και έφυγα για τις εγκαταστάσεις. Μετά περίμενα… 🙂

Μου αρέσει που αρθρογραφούσα όλη τη βδομάδα στο blog. Ήταν πραγματικά πολύ διασκεδαστικό και σας ευχαριστώ που με διαβάζατε. Αγαπώ την Αυστραλία και τους ντόπιους και μου είναι λυπηρό που πρέπει να φύγω. Έχω τόσο θετική ενέργεια. Είμαι ευχαριστημένος από το τουρνουά που έκανα και την απόδοσή μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου για την μεγάλη υποστήριξη τις προηγούμενες μέρες και τους φιλάθλους που ήταν καλοί μαζί μου.

Marcos"

Video highlights
Previous articleΞεκούραστος στους “8” ο Ναδάλ
Next articleΟ Έλληνας ημίθεος