Αδύνατη θεωρείται η παραμονή της Εθνικής μας ομάδας στη 2η κατηγορία της ευρωαφρικανικής ζώνης του Davis Cup μετά τους δύο πρώτους αγώνες κόντρα στην Ουγγαρία στη Θεσσαλονίκη. Οι Μίκκος και Καπόγιαννης πάλεψαν αλλά γνώρισαν εύκολες ήττες με τους Ούγγρους να παίρνουν σαφές προβάδισμα παραμονής στα play off του 2ου γκρουπ.

Ο 16χρονος Μίκκος και ο 18χρονος Καπόγιαννης, τα έδωσαν όλα απέναντι στους Κις και Μπαρτόκτσι αντίστοιχα ωστόσο η απειρία τους από τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις στοίχισε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Κωνσταντίνος Μίκος του Α.Σ. Ακρόπολις ηττήθηκε από τον Σέμπο Κις (Νο2 της Ουγγαρίας) με 6-1, 6-3, 6-0 ενώ ο Χάρης Καπόγιαννης της Φιλοθέης με 6-2, 6-2, 6-4 από τον Κόρνελ Μπάρτοκτσι (Νο1 της Ουγγαρίας).

Αύριο (Σάββατο) στις 12.30 μ.μ θα διεξαχθεί το διπλό, στο οποίο έχουν δηλωθεί εξ αρχής να παίξουν οι Μίκος, Καπόγιαννης-Μπάρτοκτσι, Βάργκα. Δεν αποκλείεται ωστόσο οι προπονητές να κάνουν αλλαγές στις ομάδες τους. Ο Γιώργος Καλοβελώνης, εκτός από τους Μίκο και Καπόγιαννη, έχει στη διάθεσή του, τους Νίκο Σπύρου και Νίκο Σερκεδάκη καθώς οι Οικονομίδης, Γιακούποβιτς, Μαζαράκης και Γεμουχίδης είναι εκτός Εθνικής για διαφορετικούς λόγους ο καθένας…

Υπενθυμίζεται ότι ο ηττημένος της συνάντησης θα υποβιβαστεί στην 3η κατηγορία της Ευρωαφρικάνικης Ζώνης του Κυπέλλου Ντέιβις.

Video highlights
Previous articleΜε τα “τσικό” στη Θεσσαλονίκη
Next articleΟ Νταρσίς το Βέλγικο ντέρμπι