Με τους εναπομείναντες αγώνες του 1ου γύρου, όπου ξεχώρισε η "λευκή" νίκη της Καρολίν Βοζνιάκι (φωτό) επί της Γκάλοβιτς και δύο αναμετρήσεις του 2ου γύρου όπου Κακβετάτζε και Μορεσμό πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, συνεχίστηκε την Τρίτη το γυναικείο τουρνουά Pilot Pen Tennis στο New Haven.

Σαν σίφουνας πέρασε η Καρολίν Βοζνιάκι πάνω απ’την Εντίνα Γκάλοβιτς. Η 19χρονη Δανή, Νο2 του ταμπλό στο Κονέκτικατ και Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν χρειάστηκε παρά μόνο 43 λεπτά (!!!) για να ξεπεράσει το εμπόδιο της 24χρονης Ρουμάνας, Νο91 στον κόσμο, με 6-0, 6-0, παίρνοντας την πρόκριση για το 2ο γύρο του θεσμού όπου την περίμενε η Ρωσίδα, Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα.

Για τον 1ο γύρο επίσης, ακόμη τρεις βαθμολογούμενες τενίστριες πήραν το εισιτήριο για τη φάση των "16". Η Φλάβια Πενέτα, Νο3 του ταμπλό, νίκησε εύκολα 6-1, 6-2 την Ραλούκα Ολάρου και θα συναντήσει την Ιβέτα Μπενέσοβα, η Μαριόν Μπαρτολί Νο6 επικράτησε 4-6, 6-3, 6-1 της Μαρτίνεζ Σάντσεζ και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα ενώ και το Νο9, Σαμάνθα Στόσουρ επιβλήθηκε 6-7(8), 6-2, 6-4 της Αλιζέ Κορνέ και στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Έλενα Βέσνινα.

Για το 2ο γύρο έγιναν δύο αναμετρήσεις με το Νο8 του ταμπλό, Αμελί Μορεσμό να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να επικρατεί με 6-1, 6-1 της Αλόνα Μπονταρένκο (περιμένει τη νικήτρια Κουζνετσόβα/Βικμάγιερ) ενώ η Άννα Κακβετάτζε έκανε την ανατροπή νικώντας με 4-6, 6-4, 7-5 την Σιμπίλ Μπάμερ και περιμένει το ζευγάρι Βέσνινα/Στόσουρ για να μάθει την αντίπαλό της στις "8".

Τετάρτη 26/8: 2ος γύρος Pilot Pen Tennis
Chakvetadze (Russia) beat Bammer (Austria) 4-6 6-4 7-5
8-Mauresmo (France) beat Bondarenko (Ukraine) 6-1 6-1

1ος γύρος
2-Wozniacki (Denmark) beat Gallovits (Romania) 6-0 6-0
3-Pennetta (Italy) beat Raluca Olaru (Romania) 6-1 6-2
6-Bartoli (France) beat Martinez Sanchez (Spain) 4-6 6-3 6-1
9-Stosur (Australia) beat Cornet (France) 6-7(8) 6-2 6-4

WTA PILOT PEN TENNIS DRAW

Video highlights
Previous articleΠέρασαν Νο1 και Νο2
Next articleΠεθαίνω… της πείνας